Tuesday, October 02, 2007

The Red Family at nite...

so today encik suami had to work from home. dek kerana 'unexpected plan' gitu...



Gegirl dah pandai makan wt her right hand, kalo x manjang wt her left side. She is closed to her dad but her type of makan2 part still follow me, suka siput sedutlah...kerang lah.


aku tinggal kan dia wt her dad, lepak lam bilik abang, kena bacakan buku cite b4 dia tido..


the little diva abih je makan, nak nyelit sama nyibuk...


dengan x bagi salam, terus melompat!



20min baca buku cite dah cukup2 la tu bang, sok mlm kita baca lagi. it s almost 920pm already, abang has to sleep by 9 every nite. I discipline him.



yada everyone!!!!


Malam ni sangat sejuk, semua org kena selubung sweater even sirman yang suka berlenggeng pun tak tahan kena berbaju gak.





...pekabo la anak2 ku skang.

11 comments:

Ceera said...

malam tadi memang sangat sejuk, tido pun syiok... berselubung abis nie...

RedWGG said...

tentu nya dokrang bayek2 shj kak..
jgn wisau!

ReDbLoOdSnOw said...

hehe...syok baco.

rajin gak akak n abg snap2 pic ek.
tomey2 jek anak2 kak red nih

Lily.Lulu. said...

anak mu ini kabo baik .. jangan riso
:)

heheheheh *gelak guling2

mikaounik said...

kak..syok betul tgk gegirl mkn kerang..
skali skala p laa bawak mkn kat bagan lalang..sana seafood sedaap lorr..harga pun murah gak

mad.redo1 said...

huuu... by 9pm dah kena tido? kalu AKSes sure memberontak le tuh...

hehehe...

Hannan said...

gegirl ade gaya jadi superwomen tuu... mak die pon ade gaya nak masuk ward sbb patah tulang rusuk!!!

Red Mummy said...

ceera - best kan, lg best kalo x yah bgn pagi pi keje...wuii syok nyer

iefa - 10 kali sehari aku tepon dema arini, risauuuuuuu

zie - rajin x rajin capai je camera, benda dah ada pandai2 lah guna

ly - anak yg beso tu bila masa lak aku beranakkan

mika - dr pi jejauh tuh baik la aku pi dokek2 ni ha jer...mana ke larat aku nak makan sampai ke bagan lalang...kek mano tu hah? selango ulu ke?

bang mad - aku dah ajar dari kecik tp gegirl je lom ajar lagi, aku kasi can, naik sekolah pagi, sume by 9 top lampu

nan - nak cili api ke nak cili boh?

Hannan said...

nak chilis bole? xpon tgi ker... dome ker...

Jie said...

ces........ulu2 selangor ko jgn nyebut......nama je org kl..org s'gor...bagan lalang pun tatau!

sayda said...

owh sejuk ye.

sama la kte. ;)