Tuesday, January 01, 2008

Anniversary gift...

we went out for dinner, aku capai je baju dari luggage sirman, banyak beli kalo x pakai batpe kan. x kira le kuor kejap ke malam ke ... ater dia beli utk bininya pakai bkn utk diperam.



This is the anniversary gift that he got for both of us. A pair of Red Fossil Watch.

Memang wajah mencerminkan hati..

Hati yang gembira dipamirkan dengan sendirinya pada wajah.

Apalah yang lebih gembira bila suami berada di sisi, daddy to anak2ku is around us.

I cant deny how happy i am, specially the little diva and abang. Alhamdulillah.

21 comments:

Shopaholic Mama said...

so happy for you, Red.

to the lalats, jgn jeles..........

Ziana said...

Alhamdulillah...

sy pon tumpang hepi!!!
:)

flinty.farah said...

kak red, nanti boleh la buat entry khas untuk tunjuk kat kitorang semua ole2 that u've got from Houston. tak dapat ambik, dapat tgk pun best gak cuci2 mata.. bior juling bijik mata si polan2 berkenaan. ahaks.. *lariii*

mikaounik said...

wowoooo..best nyerr
great couple

CLEO said...

wah kak red nampak berseri2 hari nih tawwwwww :P

Ezzudden said...

besh nyer dpt jam, sure tak murah kan jam tuh..huhu..hepi anivesary...
btw kak..sy dh jadik peminat setia blog akak..huhuh

Ms_MER said...

tmbh bseri muka kak red bila dpt jam ittew...pa lg adiahnyer..dh abis bongkar beg kaa

Mrs. Sheikh said...

lately ni jarang nengok senyuman
akak gini...:)
i'm happy too...

cepotet said...

wah, beshnya kak red. beruntung akak dapat husband yang bagus cam bro sirman. moga bahagia selamanya kak and hepi belated enibeseri.

echah_syed said...

uishhh sempat gak blogging..

~ cute la pic bju ijau ituuu cm posing model.. :)

~ cheQ xde souvenier dr houstan ker??? huhuhu

Ceera said...

eh eh, sirman sudah balik la... muka kakred sangat berseri2 okey, hehehe...

sama2 la kita happy, kekasih hati sudah pulang, yahooOOoooo...

Nadh said...

Fossil tuh.

Pergh.

mad redo1 said...

permulaan yang bagush untuk 2008... mintak2 tak de lah lagi lalat dan langau datang melilau-lilau... hehehe...

Shah said...

Wah Kak Red orang la paling happy sambut New Year ni kan... Siap ada bunga api satu KL lagi menyambut kepulangan Sirman.

rynz said...

kak red,


happy new year, happy muka akak bila mr.houston dah balik ek..

btw, i like ur green gap t-shirt..... ;) , nak pi spore carik kot2 ado..

ladyhazizul said...

Hai Kak Red....Syikin nie silent reder sice early 2007. Makin baca makin best, mesti tak tinggal..Suka tgk u olls sefamily....Anyway, Happy New Year 2008...

ironicgirl said...

waahh..jam baru..cantik siot..fossil lagitu

Lily.Lulu. said...

mummy happy ... kite pun happy jer tengok!!!

lawa jamm .. merahhh
;)

Red Mummy said...

hiks

lawak la korang

thank you for sharing my happiness!

love uols!

tukangtaip said...

Bersinar-sinar senyum dengan jam baru dia!

it's me shy said...

happy belated anniversary