Thursday, January 17, 2008

First trial...

macam ni hasilnya yang aku buat? tah hape2 lah....

napa ada mende sizes image ni..menci lah. banyak songeh la, banyak hal la very the remeh la..ai x suka tau. aku belajar buat benda ni pakai manual, sirman x leh nak ajar technical coz masa mende ni jadi aku dah nak masuk tidur yet dia ngah keje, so dia shoot aku email ajar manually and aku godek2 la sendiri ikut cikgu ngajar pakai paper. but i dont like the system.



bila webhosting aku ni nak siap ...

yg benornya redmummy.blogspot ni will be diverted to webhosting terus tapi tukang bikin masih lom siap2 kan lagi. ko tau la merah, gambo ingat senang nak siapkan...aku mintak tukar template blog ni pun mkn taun br dia layan.


blogspot ni x mesra alam la...dema ni tak nak ke belajar from yahoo, no limit la letak. ni ko buat limit, kompem le customer lari pi buat webhosting.

9 comments:

Purple 28 said...

nak buat webhosting tuh camno? kena bayo?

mikaounik said...

kak
pakai photobucket laaa..kalo pakai image shack mmg kuar size kat bwh tue..

Beruang Madu said...

ohhh... nak tukar website ker?? apa kata belajo ngan Shah... kan dia tukar ke website terus..... bayor ler sikit tapi memang bagus... puashati.. nak??

tukangtaip said...

Red Mummy -

Kalau nak thumbnail yang besar sikit cuba buat di www.ringo.com

Then u just view the album, highlight the photo and paste here.

Nak upload banyak gambar pun lebih senang sebab dia ada javascript yang lebih interactive dari imageshack.

Dan paling best sekali, semua gambar2 tu masuk dalam akaun kita jadi tak hilang.

Try la tengok2.

Red Mummy said...

untuk perhatian suami tercinta...

terima kasih kerana memberi perhatian

lalalalalala

viruspadu said...

alamak gambo x kuar le kak, percubaan kali ni x menjadi, xpe cubak lg yer

MNN said...

red,

kat blackberry ko leh kecikkan quality gambo dia jadik lingkungan size 18kb je.. update blog dr situ je.. ngan gambo2 yg dah di "shrink" ..

just my 2 cents.. ;)

nasazfrog... said...

yuhu...nantikan sesuatu yang baru dari kak red... try ur best..

khairilhusni said...

better move to wordpress.