Sunday, January 20, 2008

So ler simple dinner...






today is our anniversary day, but kids want us to take them to A&W. that is VS shirt, antara barang2 VS yang sirman beli la aritu masa kat Texas.


aku pun bukannya ada mood sgt nak makan malam ni, very the penat and very the mengantuk cam x cukup tidur pun ye gak...



abang macam mood happy je nak belajar bawak buku, bukan hwork, but exercise book yang biasa aku ajar dia masa cuti2 itu...



dah namanya datang sini kalo x naik menatang2 ni mmg lah tak sah. bila la nak dapat berduaan ngan apak korang ni, dedua nak menyelit je ke mana ikut sama.



Aku tengok berita sat ni tadi, Pak Lah announced Thaipusam (Rabu ni) is now officially public holiday for KL and Putrajaya. Betul ke apa yang aku dengo n tengok tadi tu? wah bahagianya.....!!!






9 comments:

Ziana said...

Thaipusam bile ek??
date plss :)

korg pi laa cuti..
sy suke keje public holiday nih..
keje xde..

then sy dpt TRIPLE..
hehehe

THANKS PAKLAH sbb byk kan triple saya!
hehehe..

sebol said...

kenapa makmerah tak botak sekali?

Mrs. Sheikh said...

ehhh,..kl dgn putrajay je ke ? kembar dorang LABUAN ni tak cuti ke
kan sama WP gak..waaa

Shopaholic Mama said...

bestnya Public Holiday..

Kita kat sini, Presiden kita bangsa India pun holiday tarak kasilah. Apa daaaaaa..
Aiyoyo....

pu3nemo said...

bestnyer 23 ni cuti.. da la bln ni dapt 2 trple dan satu cuti extra..yahhhhooooooo...

Shah said...

Happy Anniversary ye Mak Merah & Ayah Licin...

A Z R A said...

kak reddddddddddddd, btul ka nih???

Umi Mia said...

yeehaa...cuti kak red..cuti...confirm dah....yeehaaa...

Umi Mia said...

yeehaa...cuti kak red..cuti...confirm dah....yeehaaa...