Wednesday, January 30, 2008

Federal Territory...

selamat hari ulangtahun ke 5 untuk Sharlinie...

dah nak masuk 22 hari, ke mana la dia dibawa culik..


untuk pertama kalinya aku buang tebiat letak gambo politicians in my blog. no specific reason. WP is having our Hari Wilayah this Fri, cuti off day la kan babe.


Pak Lah wt his Menteri, x terdaya aku nak nyebut nama datuk ni hehehhehehe....his sis in law is reading my blog btw.


Sapa jumpa Datuk Seri Zulhasnan Rafique, Minister of Wilayah Persekutuan, sampaikan salam ku padanya. kat Pak Lah x yah lah, PLah bukan kenal aku pung..


20 comments:

yOnnA said...

ermmm..
aritu selangor cuti,paklah bg kl cuti gak..

ni kl cuti paklah xbg pun selangor cuti....
ermmmmm...mencciiii nyerrrr

Red Mummy said...

amboi yonna

kl dpt cuti psl itu thaipusam, logik le dah sah2 penuh jalan kat kl ni org2 thaipusam nak pakai.

kalo sngor cuti for hari wilayah, kena la tukar nama Wilayah Selangor plak..

ari selangor ada kan?

Heartless Devilish said...

ari selangor takder lar kak..
sbb selangor ader sultan..
nanti besday sultan dierorang..
dierorang cuti la..
yahooooooo...
cuti...bole gegolek..

A f f e n d i O s m a n said...

cuti yea yea...
satu satunye raya yang orang kelumpo, labuan dan putrajaya saje boleh sambut.

tahun ni selebresyen kat putrajaya tapi aku balik kampung kak....


cuti tahun ni bulan 3 insya allah nak pi kuching...
pastu pi jogja...pastu bangkok...pastu egypt...pastu houston! houston? pasai apa houston ek?

Red Mummy said...

heart - kalo gitu adil ler gitu, time bday sultan sngor korang cuti

apa mau bising maaaa

pendi - pe kehalnya ko nak ke houston, wah sejak gaji jadi 4444 ni sume nya main jogja bangkok bagai segala yer...

oh egypt i know y...

pe ko nak buat kat houston labu?

mikaounik said...

org kl cuti lerrr
bior senang org sgor ni nak g keje..xder laa jammed...

viruspadu said...

cayalah kak

lepas ni masuk politik lak

Ceera said...

wahhhhhhhhh... semangat...

saya tak coti... menci2...

izal said...

lagik satu, selangor ade cuti nuzul quran..so depa ade extra 1 hari cuti dr wilayah...kak red, dpt tak YM?

muin said...

K.red mnegundi parlimen n DUN mana eh? tetiba tya psl mengundi..hiks:p

awieworld said...

yea yea...cuti..akak KL...saya putrayaa..... apa lagi...cadangan?..
1. membongkang tido kat umah..
2. main ps2..kasi wachaaa!!.
3. tgk wayang, citer hntu and bunuh!!..kill..kill..die ..die...
4. Membongkang tido sebab dah buat semua yang ternyata di atas!!..
ahaks...selamat menyambut hari wilayah buat akak sekeluarga..yeaahaa!!

darling8tabby said...

yeah...friday cuti!

Ziana said...

yea yea triple lagik..
huhuhu...........
:P

aRa said...

Dah 2 thn i tak sambut Hari Wilayah..Agagagaga..KL bkn main ek..mgu ni coti...mgu depan pong coti..Agagagaga..Kitaorg menyusul je mgu depan..Agagagaga...

Red Mummy said...

mika - org sngor cuti napa kl jam gak? pasal org sngor datang kl masa cutiiii

virus - akak dah penah berada dalam dunia politik mah oiii

ceera - sngor lg byk cuti dr kl tau

muin - dah tentu bandar tun razak maaa

awie - akak x leh membongkang la ari wilayah ni, ada projek 2 projek beso kena buat

darling - cuti means tido for me

ziana - bulan ni 2 kali triple ko ye..raya cina pun tripple gakkan?

kaya ler koo

ara - bukan ko kat WP sabah pun cuti sama kan?

aRa said...

U mean WP Labuan kan...Mmg diaorg sambut..Now i'm in Kuantan.. Agagagaga...

A Z R A said...

no comments....hahahahaha....tapi thank you for FT day!!!

Ms_MER said...

dlu kta koje ngan menteri, ngan datuk seri zulhasnan tu ka?

Beruang Madu said...

Errrr... dan kalau ko terjumpa Dato ni nanti bagitahu dia aku kirim salam yer.. alah Yazeed!! Yazeed tu yg pernah dok sebelah u kat teater dulu tu...

Red Mummy said...

hahahahaha

datuk seri kalo baca mesti dia tersenyum...


korang - mmt ni ex boss aku daaaa