Wednesday, January 30, 2008

Great Wednesday...

my breakfast for today, x sempat nak rembat heavy meal. hot choc will do jer.

lunch hour, we went down to isetan and few shops kat lam klcc, macam nak terbuntang aku tengok harganya. dahlah tu very hard to get the red red red! ada yg aku nak amik tp old fashion plak. aku yg bukan jenis brooch person pun leh tau zaman mana nya brooch pastu malang mahal sik. koser.


Ning's wedding invitiation card. Yes I m attending her wedding this weekend. Artis mana yang korang nak aku snapkan gambo? i will try my very best. But bergantung gak mana meja seat yg aku duduk yer, buatnya vernon campak aku dok nunnnnnnnnnnnnnnn di hujung dunia, dpt sipi2 le ye gambo artis yang korang nak aku snapkan.

kaler apa nak pakai ek... kena rombak gobok la gini.

23 comments:

aRa said...

I suka tgk kad jemputan Ning ni tau..Santik je..

I nampak brooch werne pink..cantik lak..

ida.. said...

wah... nice blog u red fresh gitu... anyway kim salam la kat ning walupun tak kenalkita ni... heheh.. moga berbahagia la dia...

Being Normal said...

K Red, jumper tak brooch kat ampang park?

Red Mummy said...

ara - kad nya very simple tp amatlah remeh utk membikin gituuu

yes ida - i will tell ning that all of Red Mummy's readers send the regards

BN - mana dan oi....tengok lah lunch sok kalo aku rajin, x pun jemaat ke sabtu b4 the event..

Anonymous said...

kak red..bukan wedding ning nanti kampung style ke?
welcome to kampung nekmat!!
ade meja ke?bukan duk bersimpuh?

nnti mek pic banyak2 ye..:)

Red Mummy said...

alah anon, agak2 je le kalo akak tulih tuh sekali arung la kan, x kan aku nak tulih detaily

nnt bila arinya tiab aku letak gambo korang layankan jer ye

aku tanya artis mana yg kowang nak..

Anonymous said...

kak red, bleh x tunjukkan isinye??? hehee....if possible la...juz asking...kalu x dpt xpe...

Red Mummy said...

boleh

suka nak nyusahkan aku kan..

sok mlm laa...ada lam keter la kad tu, nak kena snap dulu so sok mlm la akak letak.

lam tu ada 2 lai kertas.

1 kad oren, kad oren is more official dia pakai bahasa melayu lama

kertas putih pulak dialog menjemput ibu ayah ning to everyone ke kampung nekmat

sok aaa

Heartless Devilish said...

wah syioknye..
nanti tlg snap gambo anuar zain ek..
hahahahaha...

pasal blog sy tuh..
ada lalat menyinggah..
tp nie lalat zaman tok kadok dulu²..
tak sangka laks dier jumper sy nye blog...
lgpun ader masalah jiwa kaco sket la kak red..
emosi tgh tak stabil nie..
blog sy akan kembali normal selepas disuntik vaksinnye..

awieworld said...

la...brooch merah mmg susah nak jumpa. kalu ada pun, batu2 nyer kecik tet jer. ahaks.

kad jemputan gitu rupenyer?,,,uniknya..macam purba kala...

kalu Anita Sabah datang, akak snap la picture dia ek!!

EDDY PURNAMA SPARROW said...

Hey Red....

See you Saturday yeah...penat nak pikir pakai ape ni...hehehhe...

Thanks for the SMS during Juara Lagu..and the write up...thank you sgt ye...

ajami said...

nice meeting u.. lalala! ;-)

mad redo1 said...

haruslah mad redo1 envious cos tak dapat pergi tengok paberet artis dia nikah-kahwin dan pelbagainya... tak pelah, sebagaimana biasa dia tengok dari jauh jelah... hehehe... (majuk ke? dak eh...)

Jelly said...

Snap Anuar Zain bebanyak ekkk....

amybarakbah said...

mummyred..

kalu nampak abg nuar saya tulun snap pic naaa... nie kalu dia dok dkt mummyred lah.. hiks

Mieza said...

kak red..pkai baju kebaya yg glamer2 tau..klu bole kaler merah lg..brooch tu dpt x carik..

kak red ambik je gmbr yg mana sempat..jdn bergmbr x smpt mkn udah ler..rugi2x

starstar said...

k.red..
snap gambo mak siti taw..
pokcik K tuh xyah lerw.

Beruang Madu said...

bestnya Ning ni wat kenduri ala-ala kampung... aku ingat kampung sekarang pun dah tanak buat cam tu, kekwat diorang nih... tapi aku puji Ning, dia nak kelainan dan dapat kelainan yg memang orang kagum..sukaa.... aku suka cara ko Ning... kalu ko baca blog ni lah...

darling8tabby said...

bestnyer nanti..makan dok bersimpuh..dengan ayam itik bagai..i likeee...lama tak dapat dat kind of wedding...unless kat kampung kan..

Ms_MER said...

pakai kaler pa x kesot, janji nmpk vogue thehehehe..klu ada pic nasha aziz ka, maya karin, zena zen, awal ashaari ka ok gaks..uiii banyok request

Zana Sadri said...

Selamat bermakan2an weekend nie kak red.

amik je la gambar artis mana2. lagi best kalo kak red bergambo ngan artis tu. eheks...

Apa2 pun...moga ning n pasangan bahagia hingga hunjung nyawa. :D

Red Mummy said...

ye ye..aku snap le mana yg dan ye
kena bwk 2 cameras la lagu gini

Y u Z z 9071 said...

kak red...

snap gambo elyana..kalo le dia dtg ek..