Monday, January 07, 2008

Uniknya...

zaman aku bela kucing dah berlalu, wpun aku pernah jadi AJK Kelab Kucing Malaysia...


kucing kesayangan abang Yazeed, similar to my name.. ahakss..


sirman kena bagi makan anak2...special request by gegirl la of course. lenggang kangkung la aku kan



korang nampak x tu...belah kanan sekali gigi atas tu.
berbulan2 aku kenal rapat ngan adik cantek aku ni, baru aku perasan yang kat gigi dia tu ada gerudi letak belian. jangan memain ok!



12 comments:

Ziana said...

wahh kelas uncle cantik..
bertatah berlian gitew!
:)

viruspadu said...

susah nak rompak berlian dia nih hehehe

muin said...

mau nyer x susah..baru nak rompak kena gigit..hehe

ita.itu said...

kak red, sirman dah gelap skit ek...

eeda-ny said...

Hai kak red. Memang kelas lah adik cantik akak tu :)

okidokisan said...

wahhh...sy jugak tak perasan dulu ms jumpa en reporter..uishh..

cayolah!!!

bling..bling..sinar sinar..

muadzlife said...

kelass gitu

Beruang Madu said...

isaymen...anak jantan aku pun masuk sini gaks... dah remaja kata Heri... in 2 mth time boleh lah ngan Meri....hehehehehe best... dapat anak jer aku mandul kan dua dua...

izal said...

cuba akak selak2 kat bahagian lain...mesti ade pearl atau emas putih kat mana2...heheh..

flinty.farah said...

mak aih uncle cantik.. berlian tu.. kalah la my tok yang ada gigi palsu gold. ahaks.. kalau uncle cantik letak setiap gigi pun kelas kan, kalau senyum je terus menyilau. ahaks

Ceera said...

alamak, mahal gigi tu, kalau senyum di tengah panas.. harus la ada lip lap tu...

Red Mummy said...

i wonder kat mana lagi la dia gerudi berlian tu ye

kat badannya kah

kat kakinya kah

oh di mana