Wednesday, January 16, 2008

Quota exceeded???



We're sorry, but you have exceeded your photo upload quota. For more information, check out this Blogger help page.





what theeeeeeeeeeee...???


so camne aku nak upload gambo dah ni, entries without photos bukan red diva dah namanya.

halo hallo mr sirman, help me here. ai donno n ai nak tido dah. tq ye encik.

19 comments:

peej said...

hmm..bole ke jadi mcm tuh..
nih yg buat berkire2 nak masukkan gambar2 yg x perlu nih..
tp kan..sbb blog kak red nih banyak gambar la..saya suke je ke sini..
ade gambar nih feeling sikit..

cepotet said...

err.. dema ni pun ade quota ke untuk gambar segala bagai ni kak? alaa, tak besh la kalo camni. suka tengok gambar gambar akak. heharap leh settle la kan.

redlovertoo said...

aloooooo.......apa ni!!!!!! mmg tak diva la takde pictas.....encik sirman harap dpt membantu

just another reader said...

use photobucket lah kak red... senang n page akak pon tak berat n sarat bile nk load pic bynk2... huhu..

eiza said...

aik..ade quota ke..aduh duh..
ni takbest ni..

khairilhusni said...

hi kak red, u can upload at free image hosting.

i also provide free image hosting.

http://images.k-rex.org

ita.itu said...

x best aa kalo xde gambo kan.....cane sirman buat kak red..ajo la skit kak..

tentangseseorang said...

muahahahaha sambil gelak guling2. isk isk tak baik gelakkan akak nanti kene piat :p. akak register la kat photobucket dot com upload gambar kat sana. lepas tuh guna tag untuk masukkan gambar. abg sirman mesti boleh ajau akak punyer...

Umi Mia said...

huh...boleh jadi cam ni ker????!!!!..takkan nak kena jimat upload photo lak.....haru ni beb...

Jie said...

muahahahaha...kedai gambo dah bankrup ke kak...kehkeh..sabo kak...

tul kata khairilhusni

ada byk tmpt leh hosting image

aku guna photobucket je..ko tgy la kt tmpat k-rex tu, aku selalu gak g tgok tmpt dia.

elle_lila said...

Kak Red,

Posting without picts is not you...and it will be boring tooo....Nevermind your superduperhero MrSirman sure2 will help you....

Love you,
Muuuaaaaaaahhhhh

flinty.farah said...

alaaaaaa kak red, x best ler takde gambo. masuk blog kak red pun mcm nengok katalog kan, kena ade gambo, xleh takde. huhuhu..
reg image hosting punya domain la kak

viruspadu said...

eh ada kuota ke? laaa... lepas ni sy pun nak limitkan gambo sy lah

Leilanie said...

ler....
camner ni?

RedDiva without photos? ayo.
Ami.... you better come to her rescue, fast!

Rush Murad said...

aku pun tak tau ada quota bagai kat blogspot nih.... lepas ni kena kurangkan letak pics la ek?

Ms_MER said...

oh ada quota ka? Skang br ku tahu

Beruang Madu said...

memang lah ada kuota... lepas tu korang kena bayor... cam tu diaorang wat duit ....

tukangtaip said...

A'ah.. memang ada limit 1GB for pictures. I just upgraded another 10GB, $20 per year. Tak sampai setahun penuh la tu balik.

I have to stick to Blogspot because of the integration with Picasa and Sony Ericsson phones jadi tak remeh nak upload gambar2. Kalau host sendiri dulu tak dapat all this integration.

Good luck Red Mummy.

khairilhusni said...

tukangtaip, bape sen ek caj upload dr SE.