Wednesday, January 16, 2008

Cembeng Mummy...




Percubaan yang ke berapa tah...

Masuk pagar je nangis...



Tapi nangis merajuk sedihnya for few min jer...bila ilang dadnya, jadilah dia diva kecil di kelasnya.



Balik semalam, she s so excited to go to school nxt daynya. But we didnt send her to school coz dia dok batuk je mlm td.

told her that kalau caughing x leh pi skul wah meloncat suka happy horey la dia.

10 comments:

Jie said...

kak, anak² camgini umonya kalo g tadika, mesti jadi gitu kak...

tp jgn risaulah...dia nyer badan tgh test antibodi dia tu...sbb bile dah g sekolah mmg kena lasak...sbb bercampo dgn ramai budak2 len, yg ade mcm2 ..ko faham la erk...budak2 mmg sensitif dgn alahan sekeliling...

dan lagi..ko kena belek rambut dia selalu....

aku kalo dah komen, mmg la berjela2...mcm mak2 sgt kan...kan..:p

^eMiKo^ said...

sokong kak jie...
dulu mse adik umo nie pn die xnak g skolah... tp,yg kecik skali tu,suke sgt g skolah..
sbb die bleh maen ngan kwn2 die..
kalo kat umh maen sorg2... sian die...

kalu kt skul cmni,mmg slalu bjngkit... so,jge2 la.. hehe...

nono kirim salm ngan kak red...

lg,ade la org bace... saye!! hehe...

Ms_MER said...

awal2 ni mmg slalu la nanges bagai, anak menakan sy siap mamanya kna tunggu tepi class mau kt sebulan gak aa.

org ade kt blog akak, kurang comment sajorkk kot, tgk hits tu mcanak naik ja tuhh

Jelly said...

lama betui tak komen kat sini ekk.... bz lite-lite la...

cian tgk gegirl.... anak jell no 2 pun last year dia 4 yrs old p skool mcm nie gak.... jenuh ooo dekat setahon duk lalak kat gate skool... time cenggini hati mak apak kena kuat la utk meninggalkan anak yg sedang lalak daripada di bawak pulang ke rumah....

pantang coti... esok skool sure lalak pye.... sabor ekk red dgn sirman... biasa la bebudak...

p/s = jell dulu siap p jumpa ustaz mintak air bio dia tak nangeh... hahahahha nangeh gak.. alhamdulillah this year ok la sebab dia kata dia dah S5.. dah beso tak leh cry...

Zana Sadri said...

dah skolah dah anak dara kak red ek. beso tol gambor kat tag tu macam beso org nyer gak. sah2 kalo ilang tag ondespot dpt kenal. hehe

Ha ah.. kak jie tu ckp betul .sokmo belek rambut sbb anak buah sampai la nie pale duk berkutu. sbb nyer... kalo dah buang pun jangkit ke org lain pulak. mmg seksa.

budleee said...

:D

oh gelagat anak2..simpan blog ni, gambar tu, nanti dia dah kwin...

bagi dia tgk.. :D

Princess Redbloodsnow said...

alololo...comey nyer die nangis
haha...mmg xleh menjauh ea die dr daddy nyer

juz like me...daddy's girl...hhikkkss!!!

Heartless Devilish said...

alalalala...cian gegirl..
takper gegirl.. take ur times..
jgn la nanges...alalalala..sian tgk ar....
skolah tuh tak sonok ke?

Mrs. Sheikh said...

gegirl,

usaplah airmata mu...
jgn la nangiss..
nanti minta daddy beli mainan byk2 ekkk upah tp kene laa gi skol

pepari said...

alahai sedey sangat muka nih....sian little diva... sok dah bsar tunjuk balik gambo ni kat die hehehehe...