Thursday, January 17, 2008

Shoes is back...



aku tried imageshack, photobucket and ringo - tetiga not my taste at all. so i tried this one, and aku prefer la pakai yang ni picasa..lagi laju for loading. This will be temporary till my webhosting is finalised. kalo dah abih gak to maximum storage, mmg nak kena bebel la kat orang itu.

EG has a very nice body. dia nya seluar today sangat cantik, kasut pun cantikkan...


and bila back to my klcc's office, aku addicted balik to snapping photos of their shoes..

Ms Tall utk pertama kalinya pakai kasut yang lawa tetapi murah. kalo biasa kasut dia semua yang harga RM200 and above, this one bought by her sister at RM40 only kat Bangsar. Murahkan? Kedai kat bangsar tu mmg murah2 jual kasut...

Amoi beli kasut baru dia ni kat China, pastu ngadu kat aku sakit bila pakai tang tumit. aku dah ajar suh ko gigit belakangnya ikut petua orang tua, tp ko x nak ha kan dah sakit. She s a chinese lady, dia x nak percaya tp bila aku ckp kasut2 murah aku yang datang dr Beijing pun aku buat gitu, kasut bangsar murah pun aku buat gitu, pastinya Amoi akan pastikan lepas ni she will gigit ler her new shoes.

it sounds funny but it s true. cuba test try buat ...

7 comments:

aimi said...

kak red.
kene gigit bape kali? saya gigit tak jadi pn.sampai bebekas kasut baru saya. melecet jgk.

Red Mummy said...

gigit 3 kali, sambil dalam ati cakap 'aku gigit engkau, engkau jgn gigit aku'

gitu...

kalo x jadi tu, x tau le teman. akak buat bertaun2 very the jadi.

Miss Nazla said...

ala kak red,

dah penat cube. siap dah wat dialog tu. tp kene gak gigit. cmno? teringin mau pakai kasot cantik2 ni tp oleh kerana asyik kene gigit je. tak kose teman

Red Mummy said...

apasal akak buat jadik..korang ni

cuba petua lain la

amik kasut tu ketuk2 kat pala...

agak2 tingtong
baru pakai

pastu jgn carik akak ek

hikssss

nakalnya aku!

Witty Angel said...

hahha..i tried it before tak jadi pon..my kaki still melecet..hehe..my friend siap suruh selawat dulu 7 kali pastu gigit kasut tu sambil cakap "sebelum ko gigit aku baik aku gigit ko so pasni ko jangan gigit aku lagi"..ahhaa..tapi lepas tu xsampai 10minit pakai kaki dh start melecet..hehehe..:Pmaybe gak my skin overfragile.hahaha

Mrs. Sheikh said...

kak red...

betul! sokong...
tapi ada time menjadi ada time tak...:)

tentangseseorang said...

ahahaha baca entri teringat masa kecik2 dulu. nampak my abah gigit belakang kasut baru dia aku. so ady jadik pelik aaa. tanya dia dan dia cakap. so until now kalau kasut kulit i do the same as you do. memang tak pernah kene gigit balik. ehehehehehe....