Sunday, January 27, 2008

Old TV

TV ni umurnya dari zaman aku anak dara dedulu, kaler nya pun dah mampus, ada la kuor kuning2. bley lah tengok tapi sakit mata. Aku let go lah kat Fifin my helper, sekejap je Sirman n kids main PS2 pakai tv ni, mmg x bley tahan tengok.


ni rupanya suami helper aku, selama ni cakap over the phone jer. dia datang ngan tshirt yang sirman adiahkan from Texas lagi... Aku nak antokan tv ni tp dia laki bini sungguh2 nak datang amik.


Camne le korang ngangkut bawak naik motor tu, ikut pandai korang ler.


3 comments:

afham said...

nak g buang ke tu..
wat frame jer kak red..hoho..

Red Mummy said...

x lah..dema amik bwk balik..

dema nak gak pakai, so up to them la..

mad redo1 said...

buat amal jariah nkao ye... baguushhh, baguushhh...