Friday, January 11, 2008

New driver today...



utk pertama kalinya pada tahun ini, dan utk yang x sampai pun 5 kali sejak 4 taun yang lampau...


Suamiku menghantarku ke opis dan harus menjemputku pulang petang nanti...


eleh tu pun pasal dia malas nak pakai keter dia pi meeting pagi ni. kalo idak bertuah badan....


so sbb aku x de keter nak drive, aku x leh nak balik tengok anak2 aku, jadi baik aku pi melenjan kat bawah KLCC ni...yihaaaa!



8 comments:

Ziana said...

ape lg kak..
CNY Sale skang nih!!!

teraphy tuh!
:)

mikaounik said...

huuuuiiii...selamat berterapi :)

Umi Mia said...

yyiihaaaa....lenjan..jgn tak lenjan...

lama dah pun tak merasa laki sendiri anto gi kije...hukhuk

iNa said...

salam redmummy

i've been following ur blog for months and kind of enjoy reading it for pleasure. can i add u to my blog?

Y u Z z 9071 said...

betul la..kaum hawa skrang ni plak mmg dah terer drive..suka betul kaum adam..sesekali dpt rileks nak g keja tu..mmg syiokkkk

ashterix said...

isk ade ke.. sy mmg suka hantar awak la :P

Red Mummy said...

sapa nak add to add je blog ni, but if u want me to link back, drop me an email ye...cam biasa la

and encik ashterix...cuba kira bape kali awak anto let say taun lepas..kira sket..

Ceera said...

erk, yeke kakred... adeh la, pas kawin memang cam2 kot... *mula pikir -ve nie* hahaha...