Sunday, January 13, 2008

Back to hometown...



Sirman had to drive, my 2nd attempt snapping his photo coz dia asik buat muka tidak semenggahnya itu..



Ubat yang abang makan buat dia drowsy...so he tried not to sleep, but at the end, dia tido berdengkur2 kat belakang.





amboi sedapnya dia korek lombong dia........


leka mengorek cik diva kecik sampai x pasan ke mak dok snap2 gambo awak...




ha dah abih ngorek, baru leh smile smileeeeeeeeeeeeeeeeeeee...





8 comments:

Ziana said...

alaaaa kuitnye senyum!
geram!!

hehehe..
laka btui korek bijih!
hehehe

mamaranggie said...

ala comeinyer si hero tu tido...

hometown kat mane ni kak red?

Red Mummy said...

ziana - tu pun kalo leh nak korek lg dalammmmmmmmmmmmmmmm!!!

mama - somewhere ujung2 luar kl tuuuu

n Z r A said...

hehe..gegirl ni bakal jadi tokey lombong bjaye ni! slamat balek kampung!

Mrs. Sheikh said...

negeri sembilan ekkkkkkkkkk
atau hulu langat?

ita.itu said...

hehe..beria gegirl...sdp ek..

budleee said...

cuter pictures red mummy.. but remember its very dangerous for children to be sitting up front in a car with the passenger side airbags.. be carefull redmummy

~LIZA~ said...

hahahahahaha!! comel aje ;)