Monday, January 28, 2008

Merajuk...



ya allah anak mak niiiiii...merajuk je le keje kor tau. Asal merajuk je mula la muka cam 29 inci, siap dok terperuk kat ujung pintu lagi.



sentap ngan bapaknya actually, biasalah kalo dah little diva, bila bapak x layan sket muncung dia pun datang. aku pun pujuk lah dia, menda kecik je tp bapaknya ngah busy melayan abangnya, cian dia...


14 comments:

cepotet said...

ehehehehe.. kiutnya la gegirl ni. manja btoi. majuk siap terperuk kat tepi pintu. comei!

suw_pattzy said...

heheeh..mesti jeles ayah die layan abang tu

ita.itu said...

alahai...elok je nyorok tepi tu...merajuk sakan ye gegirl..hehe..abis abg dpt ps2...dia x dpt apa2 ke kak...

darling8tabby said...

ala tomei nyer gegirl...merajuk yer..dah kena pujuk dek daddy lum ni..heheh

awieworld said...

la....merajuk,,sebijik macam anak buah saya tp anak buah saya tu lagi le memalukan, sebab lelaki...

macam tu la rupenyer bila dah merajuk...anak buah saya, biasa suka cari meja...duduk bawah meja sambil menangis... erm, yg itu susah nak pujuk, siap memalukan lagi..alahai!!!

mikaounik said...

ammboiii muncung...
sungguh cooomeeiii

izal said...

ala comel nye dia merajuk...makin comel...nasib baik bukan mak nye yg merajuk mcm tu...kalau tak jenuh la apaknyer nak pujuk...

Heartless Devilish said...

ololololo..
majOk laks little diva nie..
meh meh..akak banjer makan eskem nak?

Ms_MER said...

makaihh majuknya gegirl nih..siap tperok tepi pintu

Yatie said...

hamboi gegirl.. makin merajuk makin cantik laks.. :D

Ceera said...

ni mesti ikut peel maknye ni, suka majuk2...

lariksssssssss

Ziana said...

alalalala...
cumil nye teperok..
:)

diva daddy...so daddy kene laa layan dia jek ek?
sebaik abg xde hal..

Red Mummy said...

dia melekat ngan daddynya, belangkas...sentap sket mulalah muka muncung dia kuor

Shah said...

Laaaa sama la muncung mukanya cam muka Beruang Madu masa dia merajuk...