Thursday, March 22, 2007

Iskk..

VIA SMS

blh kenal U?



who s this?


i m lonely guy from selangor. If dont mind can we be fren?


HAAA???



****************************





apa lagik, elaborate le cite akak tu!



******************************

apa babe? speculation tak menarik tollah... NAN, kalo x tau cite orang2 tua, jangan menyampuk, tu lah budak2 muda la ni, org tua bercakap ada tunjuk ajarnya, meh sini ko, akak tang gak lagi nanti nak nak?


anw, after that sms, he called akak directly (KAK JIE, NI CALL, CAKAP OVER THE PHONE BUKAN SMS LA!!!), berani ni! dah aku bg signal x layan pun berani lagi call.


what do you want?

no no, pls dont get me wrong, i just wanna be your fren

where do u get my both numbers

erm...ermm...
from the website, i jump here and there so i found this website and jotted down the numbers

so u simply call unknown ppl from the number that you got over internet??


oh no no, anw i just wanna be yr fren

WEIRD!!!!

im working right now, and im not comfirtable to talk while im working, call me later.



oh ok i will call you right after office hour



after 530pm




hey, have u finished yr work?

no, im still bz, later later.

oh when can i call you back?

after 8pm


9pm at home, he called again.



Hello hello??


x nak cakap lak tu!

that person yang hello hello tu laki aku lah, aku x kuasa nak layan org2 yg menjurus ke arah 'menggatal' so sapa nak menggatal, u talk to my laki, he will handle the calls.



and BANG!!!!!


....bersambung









20 comments:

Ady said...

awas! takut nanti dia mengarut-mengarut lak ngan akak. maksud org dok ajak bebukan. kak ungku dulu dah kena dah. ada jugak yg spesis nampak org tuh ramah skek mula pk bebukan. hati-hati ye kak.

truanta said...

ala kak red...
opps...salam perkenalan first...
dia nak ngorat tu...
ckp je single...
padala dah berana baper ntah tu...
baik...love red too....

truanta said...

yg baju putih tu la kak red ooi...
hehehehehe.....

Ezad said...

tak semestinya lonely tu single. kebiasannya lonely tu gersang.. hehehe.. ala.. dah masak dah dialog tu. biasa buat. oppss!!

mad.redo1 said...

disebabkan ke-bz-ian yang amat sangat maka red mummy memohon kerjasama kengkawannya menyambung perbualan di atas secukup rasa memasing.

LGFS: Really, I want to be one of your friends.

RM: Friends huh?

LGFS: Yeah, just friends.

RM: Don't you have friends before?

LGFS: Yeah, I do. You seem so special, so many things happening in your life...

RM: Mana ade...(blushing red)

Selebihnya orang lainlah pulak sambung... Hannan ke, Super Heroin ke, Sayda ke, Wenkt ke...

FaRiD said...

kak red.. sile bukak TB ok.. susah nyer nk anta kaba.. wahahahh

ke nih mmg ader strategi nk menang award agik...
kui kui kui

Hannan said...

hahahha.. niat nak sambung tu ade jugak.. tapi.. memandangkan kak red telah berjaya tipu korang semua yg ade org nak berkenalan dgn die.. maka aku pon malas nak layan... har har har

mad redo1 said...

oh tidak!!!

katakan kata-kata hannan itu hanya omongan kosong semata... (boleh calon blog paling dramatik nih... hehehe...)

Rickywan said...

Sapa la....lelaki yg gersang tu...heheheeee

kujie said...

cess...kak red...skrip sapo la nie?
tak teruja langsung.....kalo laki tu ko leh jwp ye..kalo aku yg sms, seketul2 ko nk tayep pun liat.....

:p

ween said...

amboi amboi.. chewah chewah

kujie said...

huhu..kena seret msk lagi sekali nie....huarrgg...kak red..speku2 mcm tu dh meraban dia nok!!!

joey said...

tuuu dia....kak red...dah kahwin pun masih ada orang nak jadi stalker...wakaka..

apa kata kalau saya plak yang call kak red...heheheh

bleh?

Pato & Pearl said...

drama swasta lagi ke ni??

Pearl@Home

Gapann said...

adededede

sayda said...

takut dak akak??ehehe..

matredo1:nk kene sambung ke??dgr kisah benar br best..hehe

mad redo1 said...

uish, sesapa yang ada nak sambung, rasa2nya red mummy tuh okay je... sambung je lah

Hannan said...

kak red buat malu2 la pulak... har har har

-kEn- said...

gile bukan saja bini org, mak org pun nak dingorat...gile org tu

matchip2 said...

Kak Red, so lepas nih kalau rasa somebody's watching you, just don't look back. Jangan pandang belakang. Eee... seram.