Tuesday, March 27, 2007

Red to Blue...

She loves blue

Today is her day

Today is her birthday

At once, she hurts my feeling, indirectly

But alah besar mana lah pun salah dia tu

Mahapkan je lah – budak2 mmg cenggitu



i know u like blue, so i purposely wear my new blue shirt and tag along this blue tupperware!

masalahnya akak dok carik benda biru kat opis tp ni je yg nampak di mata




My dear readers, bloggers and frens

Let s blow the candles for our beloved Superheroin @ Equil
http://equilibriumspace.blogspot.com (motif kita lak yg blow candle)!!!

She s my new blogger sister, an aggressive lady, but she can menjahit and masak like so good – masih single and available, will be coming back to kl this june, and sapa2 nak jumpa dia can go through me lah, since she will be my chef at my house this summer!


Selamat Ulangtahun Equil, yang ke 29 i guess (like she said, age is only a number)! Though she is asking for the latest Samsung hp, but let me remind you darling, akak dulu pun start wt nokia pisang ye. pastu very the cheap2 one punya hp. bertatih2 dulu, jadi i suggest u to study abihkan dulu, keje and then only ask/buy for an expensive hp. bagi akak yang tua ni dulu pakai hp yang canggih and memahal, budak2 pakai yg cekai2 je udah.



can u see the small candle wt choc n blue hairclip kat pala akak tu for u??


and one heart from a sister to a sister. Allah panjangkan umurmu!



peace...













12 comments:

Nurlea Laurielle Lai Lee said...

SENSASI: "Blogger dipukul-dera; hampir dibunuh..." <- Only at http://lealaurielle.blogdrive.com

mad redo1 said...

ish... besday budak lain, kakak budak tuh pulak bergaya sakan dengan kaler birunya... tak ucap kat sana, so kita ucap kat sini sajelah

HAPPY BIRTHDAY, SUPER HEROIN

P/S: bulang jung kekgi kita pakak polok pende hok ye masok, sedak dok, dok kira doh, owk?

Equilibrium said...

AKAK........................LEBIU ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...hahahaha...pelik giler tgk akak pakai blue...haram suit ngan akak...alalala..akak pakai arr balik brg2 meghah akak tu....

Sempena besdey saye, saya nak mintak maaf bebyk coz i hur u indirectly(bila ntah???hehe) n tengkiu for ur special entry...harap2 ramaila peminat (hanya lelaki ek) yg akan singgah blog saya nanti...saya 29???sesuka ati jek gossip umur org ek!!!kalu org tau umur saye,kompom x caye nye la..ngan muka agak2 matured n pemalu sopan bagai nie...hahaha...tengkiu kak..ku sungguh terharu..taperware biru tu saya ndak ek..adiah main futsal nanti...UpStage tetap saya nak...Bak kata pepatah, yg tua2 x leh nak bergaya dah...dah hampir nak The Departed dah...(kubur kata mari..huhuhu)..so, bg can kat yg muda ek!

Peace gak...tunggu entry blue saya sok...mesti akak jeles sampai terkeluor mata...I'll fly to London sok,mayb or..mayb not..lusa ada lab at 8 am..how???

c ya

Kiss


MMMMMUUUUUAAAAAHHHHHHHH!!!

sayaaaaaaaaaaaaaaaaaang akaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk!!

x sabar nak masakkan racun utk akak..mauahahahahahha...

haaaa...org dah wat tag...ampunkan la org ek!!! ampunkanlaaaa kak ;(

Hannan said...

adeih... ni bday akak ke bday sape ni... hehehehe

sayda said...

ala...terharunye..equil bangga la tu..lepas ni rmai jejaka bakal menjejakinye..haha..ala2 stalker gtu..sudah..
jeles seyh ngn equil..

:p

Pato & Pearl said...

happy bluish birthday to Equil!!!!!many many best wishes
Nice of K.Red to do a post on her blog!

P&P

wénkt said...

pehal biru ni?

smlm pun sirman pakai biru gak pi office kan? mr ami tu la..

P/s: ami is 'friend' in french

Decoy said...

aiyaaa... saya sudah menjadi mangsa keadaan la akak.. tak sangka wenkt mengunakan social engineering utk mencuri info bagi pihak KGB Russia.

yang benar,

mangsa keadaan
http://www.nazrihassan.com

wénkt said...

kak red, u mmg dah melampau!!!!

wan benci benda ni... tapi sbb tak nak mengalah, kita bincang kat mahkamah je.. biar mereka tentukan....

jgn nak tuduh sebarangkan.. wan akan cari bukti!!! apapun, wan buat tuduhan kat http://wenkt.com/blog/?p=1730

pi baca n jawab... ingat u sorang ada blog utk publish kat semua??

Hannan said...

wahai wan, kak red...... korang dua2 kawan aku.. bersempena ngan maulid rasul 31 mac ni, 3,4 hari ni..... x yah la kite gaduh2 sama2 umat nabi S.A.W ni...org bkn islam makin la gelak2kan kite tgk sama2 muslim bermusuh2 antara satu same lain.... xder pekdah nya kite gaduh sama sendiri ni... xyah nak saman2.... sedangkan lidah lagi tergigit... ingatkan pulak internet yg tiada sempadan nya... , ingat la tujuan interet sebenarnya... xder pon manusia cipta interet ni sbb nak hancurkan antara satu sama lain...and para pembaca sekaliang.. x perlu nak sokong mane2 pihak... kite semua doakan wan ngan kak red akan kembali aman damai yer.. x yah nak letak minyak atas api panas ni... kalau gaduh bukan dpt hadiah dari aku pon... kalau korang baik2... maybe aku kasi hadiah 2-2 nanti... dah la tu wan, kak red... jgn gaduh2 occay.. aku sayang korang 2-2 tau... kalau korang baik balik, nanti aku balik mesia aku belanja ape jer korang nak nanti... siyeesss...

mad redo1 said...

belanje itu belanje ini, jangan le lupe lak mad redo1 di sini...

kwang kwang kwang

matchip2 said...

Yelah, teknologi yg canggih camanapun useless kalau x reti guna... Step by step, slow and steady. Menuju puncak!