Wednesday, March 21, 2007

BZ!!!


akak kena taichi ngan team akak.

so akak ngah sedih ni.

akak terpaksa bawak satu bundle file buat kat umah. sambil jadi mak sambil jadi bini kena lak jadi balachi.




so akak kena ppone tag2 kowang ni sampai keje aku siap, kalau tidak aku x dpt staff terbaik lam dept aku, kang bonus aku kurang, kang aku x leh pi hong kong lak ngan duit bonus aku (matiklah tetiba hong kong kan!!! harus ada sebabnya ni!)



eh lupa nak habak tadi mat france spiderman tu ada kat Mandarin Oriental sblah opis akak ni ha, dia kena tangkap smlm tu kejap jer, buat gimik gitu.


nantilah kita citer lagi, aku bz la.

12 comments:

ween said...

first!! yeay.. ngeh ngeh ngeh.. jadi balachi kak red?? syok pe kenkadang jadi balachi.. jgn sampai jadi belachan cukup.. bussssyyyyuuuukkkkkkkkk!!

Ezad said...

haaaaa... ni mesti sebab asyik dok skodeng en labah2 tu je sampai tak siap keje. tapi apesal hong kong? nak join gi hong kong bleh ke?
bleehhhhhhhhh la..:)

theSTRANGER said...

hollaa akak red..

puas nie tunggu tagboard akak nk load.. refresh byk kali pon non ado gak.. mmg x do ka?? hikss..

Pato & Pearl said...

hi K.Red...sama samalah kita ber-bz lah ye...take care of yurself!!

Pearl@home+homework

Hannan said...

gambatte !!!!... a trip to hong kong is totally worth it being a balachi once in a while!!!!

Dyra Jay said...

Kak Red!! Mana pi K Red nyer TB ni? Hmm..

Cian kak Red kena 3 in 1 katanya. Huhuhu. Take care!

Regds,
Nadh.

mad redo1 said...

baru nampak dengan jelas sofa merah mu itu... berbaloi kalu beli yang macam tuh... definitely tido depan tv jadinya...

CarutPelbagaiKaedah said...

thanks kak red..4 the tips ittew..amboi tadi i seru nama kak red..orang yg jaga exam tuh..ketuk kepala i..katanya : "apahal nih?"
i rasa macam nak nangis jer..alahai sedih lah tak dapat jawab..itu dah baca sesungguh sungguhnya..kalau i tahu baik i takyah baca lansung..**meroyan lah..

editor : CPK dah gila..tahap kronik..btw..sesapa tahu nak install apache server on pc? ank mintak ajo..**matilah iklan..

kujie said...

huhuhu...dpt tgok pic kak red kebizian terlampau.....:p

Hannan said...

adeih.. die pon gune word verification jugak;
hahah. ha ah, budak tu nama taka// nama samaran laa.. kantoi kat laki baru tau... hahhahaha
die x available dah. sorry la . kalau nak jadi bini no2 bole la katanya... hahahha..

Azer Mantessa said...

aaaa, ada baca kat papers tadi siap polis kasi lepas jaminan

matchip2 said...

Kak Red, walau sesibuk mana pun, masih lekat ngan family. Patut Mee Maggi salute. Licin... eh tak. Rajin...