Wednesday, March 28, 2007

See you kat food court!!!

wahai wan, kak red…… korang dua2 kawan aku.. bersempena ngan maulid rasul 31 mac ni, 3,4 hari ni….. x yah la kite gaduh2 sama2 umat nabi S.A.W ni…org bkn islam makin la gelak2kan kite tgk sama2 muslim bermusuh2 antara satu same lain…. xder pekdah nya kite gaduh sama sendiri ni… xyah nak saman2…. sedangkan lidah lagi tergigit… ingatkan pulak internet yg tiada sempadan nya… , ingat la tujuan interet sebenarnya… xder pon manusia cipta interet ni sbb nak hancurkan antara satu sama lain…and para pembaca sekaliang.. x perlu nak sokong mane2 pihak… kite semua doakan wan ngan kak red akan kembali aman damai yer.. x yah nak letak minyak atas api panas ni… kalau gaduh bukan dpt hadiah dari aku pon… kalau korang baik2… maybe aku kasi hadiah 2-2 nanti… dah la tu wan, kak red… jgn gaduh2 occay.. aku sayang korang 2-2 tau… kalau korang baik balik, nanti aku balik mesia aku belanja ape jer korang nak nanti… siyeesss… - Hannan


akak malas tollah bila ada org nak cabar2 akak lagi..aku pening. udah2 la tu wan. korang kalo pi blog dia, panjang lebar dia menceceh2 pasal email hapa tah, nazri, sirman sume disatukan.

yang pastinya sume tu cubaaan dan godaan menjadi Bloggers Idol.

nampak x muka marah akak while driving back home from opis ni?? ni bukan murka pasal jem, tp ni murka pasal hak asasi aku sebagai driver wanita telah dicabuli oleh si lorry driver yang kurang hajor! bukan wan ye, but lorry driver!



akak x berani nak ngamik gambo dia while dia sblh akak, takut dia tau aku snappy, so berani masa dia x nampak je lah. from the back tun razak dia dok honk2 akak, palat tol. bila akak teleng kiri, dia dok buat aksi2 lucah segala tok nenek bagai kuor. so amik gambo je lah. but akak dok bakang dia and tetap gak tunjuk middle finger and terus pecuttttttttttttt......takut sik!




ko tau akak ngah renungkan apa tu? i hope wan, stay in peace - tol kata nan, udah2 ler...ko adik akak, akak x de komen pasal ko nye entry yg merapu tu. yg pastinya akak rasa, Nazri lah punca segalanya, if it s a true story, my sirman will stand up on my back or he will definitely ask me to stop blogging. NAZRI!!!! jaga ko!




anw,
wan - akak ni finalist utk fight of the century lam Golden Blog Award, kang silap2 taun depan fight of the century wt ko plak kang.....



..... peace x ni? kalo nak jumpa kat court, court mana? food court boleh?




12 comments:

wénkt said...

alahai, tak sempat nak panas.. dah ada fire extinguisher lak!

heheh... eh, hannan janji nak kasi hadiah kalau kita berbaik2... jom2 pi mintak hadiah dari hannan... dah la dia janji nak kasi hadiah kat both of us kan? heheh

wénkt said...

matilah hannan tertipu dgn entry http://wenkt.com/blog/?p=1730

Hannan said...

hampeh!!!

sayda said...

lo..april fool ke?? gler awl..heheh

anw, big clap~

DaRk AnGeL said...

hai kak... nice one... tahniah jadi blogger idol...
masuk sini via wan.. heheh.. gempak lah korg nye drama... er.. drama je kan~?
hope can get to know you~

epelijau said...

ya btol!! tak yah gegaduh...buat salur darah jadi tak tentu arah..kejap beso kejap kecik..lelama kang kecik tak beso2..dapat darah tinggi forever..haa..suka? hihihi...peace :D

mad redo1 said...

uuuuu... just luv it! Red Mummy giving the finger, anybody who got that in picture should post it ASAP.

My suggestion: take his picture while he is in action and then send to his employer:

USAHA MURNI BERSATU
NO.21 JALAN ENGGANG
TAMAN KERAMAT

(alamat tu pandangan mata kasar je...)

hehehe

matchip2 said...

Yelah, kebanyakan lorry driver ni, mentally sick ler... Lebih-lebih lagi kalau dorang bwk lori besar. Ada sticker aduan LPKP melekat kat pungkok lori pun tak jalan.

Lestat said...

serius sungguh muka kak red memarahi lori-lori..

orked said...

nasib baik sy ni rajin merayau melompat baca blog² org lain...tgok jer dh tau taktik gaduh² LeeUK Vs LaeLaurielle-LKY...adeeiih kak red..sy ni dh kebal dh immune dgn drama swasta tak cukup bajet nie..hahahahaha...

ween said...

ceh tak snonoh nye lori driver.. kacau tu one thing tapi kalau siap ngan aksi lucah ishhhhh....

Ezad said...

wah kak red. tu tunjuk muka marah ke, tunjuk lubang idong tu.. kekeke