Tuesday, March 27, 2007

Prizes for BI...



Remember when I met Lea and the gang last month. He gave me my cash money prizes together wt the Red Big Candle, as hadiah iringan. So yesterday, while at office, my maid called me and habak mai yang posmen ada depan umah nak anto delivery kotak katanya. Bila akak balik, nah ini mendanya…


A trophy for being a Winner of Bloggers Idol 2006 wt a pc of cert.

Anw, im gonna get a new one for both items, cos during the delivery time, ada masalah sket.ngan barang2 tu sume.


something is wrong right?



Thanks to Lea, the organizer - the 3rd season of Bloggers Idol 2007 is coming, please stay wt me for the promotion. I know lots of you would like to participate. You can! if a wife can beat the singles, if a straight lady can beat the bengkok guys, and if a MOM can finish it till the end, takkan korang x bolehkan?


19 comments:

mad redo1 said...

dari dedolu lagi tak minat sesangat bende2 idol & fantasia nih, so rasa2nya I won't start now either, but still tumpang gembira jugak le dengan kemenangan orang tuh... walau pun hanya menjadi BLOGGES IDOL winner 2006 (sabotaj ke jimat kos? hehehe...)

Lestat said...

tahniahlah !! kak red..tapi ngape ejaan kat piala tu silap..anyway tahniah

singautara said...

aha, ejaan silap...hehe
tahniah buat sirman, opsss kak red family..hehe

fozalin said...

congrat's..... nnt bleh i blanje kak red mkn nasi minyak... muehehehe

alieys said...

cayalah k.red ....!!!

oTam said...

Apesallah cert tu dah kelepet2?
Kotaknya nampak besar.

ArcHmaL HatiEmieY said...

punyalah lama baru dapat...

dah berbakul carutan dan makian katanya...


yang penting...blogges idol...


hauahauahauahauahauahua
hauahauahauahauahauahua

Fish of Pisces @ 5th_E said...

at least ado la kan Mal kan??? kau ado? lariiiiikkkssss

Nurlea Laurielle Lai Lee said...

Mintak makhap lah dari ujung rambut wig kejung, sampai ke hujung kaki French manicure mek!!! BLOGGES IDOL tu salah! TYPO! Hanjeng sangat orang yang buat tu! (mati la mek pon hanjeng jugak tak double check, kan? HAHAHA) Tak pa kak red. Nanti I buat lain. 1st week April mek sampai KL for my cousins wedding till mid of the month - mek kasik satu lagi noh. Cert tu pun kalau nak mek buat lain noh. Mek sker la print2 certs nih! heheheh. GAM GAJAH dah beli ke? OPPSSSS!!!!

Pa per pon sorry for the delay, congratulations for winner and erm, tu je la kot... ;)

PS: hat tadak keje nak mencarut jer tu, mek just nak say... "Mek hanya manusia - kesalahan dan kesilapan is part of my life. HAMPUN..." Nak carut lagi? JAWAB DENGAN 'NYA' yer nanti kalau dah kena ZAST dengan panah petir sebab mulut cam puaka! Ops!

Nurlea Laurielle Lai Lee said...

Di sini ingin saya tujukan kesalahan POS MALAYSIA jugak yer! Hanjs tau mek cakap fragile, tetap lah hancuskan kotak tu! MEK NANGIS!

Kak red: nanti i buatkan cert dan jugak trophy baru *subject to our discussion dalam phone tadik waktu kita ngumpat MAL tadik. WOPS!mati la mek!

Hannan said...

tahniah...

sayda said...

cayalah...big clap
:D

Equilibrium said...

congrates!
r tag is done but i couldnt tag anyone else..x ramai kenalan..so, it would b stopped in my blog.Konec gitu..thankx anyway!

ween said...

cheh cheh cheh.. vavavoom lah kak red.. jealous lah ween cam ni!!

husz said...

I nak join juga 2007 punye tapi kali nie prize dia biarlah motosikal EX5 .. please... huhuhu

faizabelle79 said...

tahniah..blog best tu sbb menang..

Pato & Pearl said...

congrats congrats...!

P&P

theSTRANGER said...

wahh..

kak red dh dpt throphy.. hikss.. Blogges Idol katanya.. mek larii** hikss..

nway, congratss akak red!!! u deserved it!! **sambil buat tarian hullaa hoop!!!

matchip2 said...

Percaya pada diri, dengan harapan dan keyakinan... Afundi Red Mummy.