Tuesday, March 06, 2007

Let s race...

I like amber and rob not coz they are the red collectors but they are
such a good fighter!


anda mantap?


anda brutal?


anda fit?


tapi yang penting, anda harus ada determination utk menang dan bersemangat utk bersaing. kalau setakat main badminton, futsal - x cukup dik. kena ada latih tubi, mind kena kuat - it s all yr in yr mind.



ko ado?


kalo ado
tekan sini.


kalo x do
tekan sini dan tekan di sini - belajar dari mak orang ni cara2 nak jadi 'kuat semangat'.



Puhhhh!!!

**********************************


Dear frens, sometimes, silence is the best medicine in the world. Everything happens wt a reason, and please understand me, for being such a silent lady - i have my own reason.






9 comments:

Pato & Pearl said...

So K.Red, am i xpecting to c you in the next Amazing Race Asia2 soon??..c'mon gal, go for it!!!!

Pearl@Home

mad redo1 said...

I've been trying very hard to convince someone to be my partner in Amazing Race Asia... sorang pun taknak... huaaaaaa!!!

If the lady want to be in silent mode, there's nothing much you can do (kuat semangat dia nih)

ArcHmaL HatiEmieY said...

agree with paton pearl*wt a such cute couple name...


caiyok caiyok!!!


cam nak gila aku gelak monday blues ko kak!!!

kujie said...

Silence is the best medicine........ayat jer ko kak red.......abis tu subuh2 g umah org dok komen tak dok enrty tu ngape..org pn tgh Q ambek no. nk jumpe doc jugakkkkk..hakhakhak....

erk makcik...mid-life crisis ke...

..and silence is sometimes the best answer....

Rickywan said...

agak2 nyer aku leh ker masuk Amazing race tu??? heheheee

Hannan said...

akak, x tergoda langsung nak tekan kat link2 yg akak letak tu.. ape tu? gambar antu ek? hehehehhehehe .. ala.. something wrong ke ni akak???

ween said...

be in silent??? biar betol kak Red....

jom join amazing race jom jom!!

Red Mummy said...

bloody!

i m so bored, x de keje nak buat so akak layanlah komen2 korang ni, jarang aku nak tempek komen aku sendiri lepas korang komen

ween: something happen, one of the blogger has made me sad so i want to remain silent, tu pasallah. ko boleh ke msk Amzg Race? kang the girls tu nak kendong kat mana?

hannan: itu tanda2 orang dah nak ke batu 2 tu kalo dah x leh nak tekan2 jumpa antu lak tu. atau takut pada kekalahan dengan mak orang ni yang tua lebih 10 taun dr ko! ha ?? apa cite?

rick: ko x yah msk ar...ko jd supporter akak je ye

kak jie, umah ko aku kaco pagi2 ke? bukan umah keishi ke? ehehheheh..alah org tanya kabau lah...tapi kan kak kalo silence je sentiasa, ppl will ignore us le pulakkan, selama mana manusia boleh bersabar kak...

mal: itu je ko nak temberang akak? x de lain? cis cisss

bang mat redo1: u should ask me but aku pikir balik nak amik ko gak jadi partner aku idak, u cant convince me yr sportiness yet! ahhaahhaha

Pearl: if i were to get in the Amzg Race, my baju matiklah sume kena red, and my partner sure bengang gila...guess who my partner is? hahahahahahahah

mad redo1 said...

jarang nak respon berkali2 untuk satu post tapi kata-latamu Red Mummy sungguh mencabar ke'sporting'an diri ku ini... hehehe