Saturday, March 31, 2007

Blogger Kick-start!!!


anda dah sedia??

telinga kuali?

hati kebal??

dibawakan khas oleh Ujangmd - http://ujangmd.blogspot.com

Registration is now open to everyone, Blogger Kick Start - http://bloggerkickstart.blogspot.com





Pesanan dari pihak penaja dan penerbit Blogger Kick Start also MOTTO Blogger Kick Start:

kalau tak suka baca isi Blogger Kick Start, sila tutup mata atau {x} di hujung kanan windows anda!!!


ngeh ngeh ngeh...

i like....!!!! ujang mesti buat macam2 yg suspens ni, byk kejutan ala2 AF gitu, byk tangisan ala2 Malaysian Idol, yang ratap2, media will give good and bad statements segala...readers, bloggers and frens - dont submit your application if you dont have strong heart.




wah tak sabarnye nak tengok what's next....






2 comments:

sayda said...

kick start ni pe??

mad redo1 said...

dah pegi, dah tengok, tapi bende yang keluar hanyalah kotak2 je... so I assume benda alah tu teething problems lah ya?

logo kick-start kat atas tu blow-up tak cukup saiz ke? hehehe

hopefully, kritikan membina nih... hehehe