Monday, March 19, 2007

Day 1 - Awana Kijal



im back!!!




but memandangkan akak ngah penat hazab teramat2 penat ngan sakit belakang badan, wish equil to be tukang urut badan akak and hannan to be sirman's tukang urut as well - tp x leh arap kan budak2 ni, jauh di mata katanya. so anw, tengok gambo je lu leh tak...




senang2 akak sambung lagi, akak penat sangat bangat nih.





monkey ni bukan gambo kat terengganu, monkey ni kat depan umah akak, VA in KL. kaedahnya akak ngah tunggu sirman anto keter akak ke parking dalam and while waiting for him kat luor ni, anak2 menjerit sakan tengok monkey ni dok bertenggek atas keter residents. rasa cam dok kat tepi hutan le pulak ada monkey ni kan.





akak lari ke sini le.... leave kl at 9am, sampai b4 2pm, itupun benti kat 2 R&Rs..




aku dah checked in, luggages aku ni mana??

si kecik, room's tour


both are doing some inspections first


one king size bed and 1 extra bed for abang


get ready to swim!!!


mari kita bergolek2 di beach.....




beach kat awana kijal - damn fantastic!!!



sambung kat pool lak


get ready for our dinner time


giant chess! hah nak lawan??




memandangkan di ari pertama kat awana ni akak masih lagi sepet2 mata, so swim di laut dan di pool terpaksa dibatalkan utk akak lah, lens pun terpaksa diabaikan. Internet lam bilik nan ado!! x ke sakit ati aku, kat lobby ada tp sirman x kuasa nak usung laptop dia kuor masuk bilik ke lobby, menci aku!!!



So sambung besok la yeah...yang pstinya, malam ni larat 2 rounds je cuci baju, sok akak kena sambung lagi 4 rounds!!! hazab! pergi 4 begs, balik 8 bags - pengsan!

9 comments:

faizabelle79 said...

Hi...seronoknya mandi laut...anyway..salam perkenalan dari France...

Hannan said...

tiade ade kekuasaan dalam diriku ini utk menjadi tukang urut walaupon diriku tinggal di sebelah rumahmu....

Equilibrium said...

tukang urut jek saya ni???emmmm...saya leh urut mata jek,mai sini saya urut mata tuh...anyway...selamat kembali!

Ady said...

akak, kolam yang ada sliding tuh utk kekanak je ke? org besor boleh slide skali tak? :D

oTam said...

Welcome back Kak Red..
Cuti lagi ke?
Sampai bila pulak ni?

Lestat said...

wow..merah habiss blog nie..janji layan..its ur own blog..make it yours..salam perkenalan..

www.suaramelayumuda.blogspot.com

wénkt said...

both are doing some inspections first
*actly masa ni parents kene kosongkan peti ais, selamatkan air tin sebelum bebudak ambik, kalau tak, masa check out maunyer RM5 setin! hehe

wénkt said...

si hannan tu doktor mental. bukan tukang urut

husz said...

kak red...


... nak tanya soalan sikit boleh??


... jgn marah ye...


... time tgh swimming kat pantai tue


.. knape abg sirman x pakai speedos jo? mest meletopz hohohoho


oh btw.. i pon kat kuantan semalam tapi tido hotel murah jo.. annexe