Tuesday, March 13, 2007

Desktops...



Kak Kujie tagged me for a new game (kakjie ko jgn bising2 lg ye, aku dah siapkan tugasan ni wpun aku delayed few days, ko pun ngah cuti2 msia, balik ahad baru ko jenguk tag ni kan!), display yr desktop for bloggers viewing. I m sharing my pc wt my other 3, so each one of us have our own account....


instead of posting 1, i m displaying 4 desktops, u think my gegirl doesnt use my pc? hey, she s so good in playing games yeah!


Abang's desktop - dah sah2 maknye sentiasa konker gambar apa nak diletakkan..

Sirman's one - so old lagi desktop dia, of cos, akak gak yg take charge of changing the gambo


Gegirl's desktop, akak suka gambar ni pasal eempat ngah melenjun swimming, tried to edit kaler to red, x menjadik jer..yg benornya akak x pandai.


Akak nak tag sapa2 ke? x mau lah..malas la. pilih yang ni, yg tu terasa, pilih yg nun yg nin cik ati, pilih yg tu, yg jauh2 tu x lak buat, so to be fair - x payah tag. kan??????????? senang ati sume orang.



yang nak tau lanjutan cerita Seri Azimah - perlu ke akak sambung?? sebenornya korang x sedau, ada antara entry2 akak tu, dah akak citer kan tp x secara terus menerus. akak buat cam citer industan sket - layan lagu pusing2 balik pokok baring2 atas padang, tukau2 baju merah bighu merah balik bihgu dah sah2 meghah balik aaaa...



pening le mata korang tengok dekstop akak...


ya udah...



nak pi jadi bini ngan mak lak, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




6 comments:

Rickywan said...

Suka...deskstop yg warna merah....macam tahun baru cina jek...heheheeee nk angpow leh x...leh la....ekkk

Equilibrium said...

sape yg do jauh tuu yg tak wat tag akak??sape hah???eiii..biasa nie..pemalas..meh saye seligi diorang ek kak...lariiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk!!!

badrul said...

akak red, sorry ah, lari topic sikit from your posting... of course i remember u... siap bagi full mark lagi for u masa i jadik juri jemputan for bloggers idol dulu!!!

Hannan said...

kak red.. letak la gambar darah kat desktop.. baru cool red!!!

Abdun N.A. said...
This comment has been removed by the author.
kujie said...

huhu..kak red...desktop last tu cantikkkkk la sgt..mcm gambo alas meja kedai mkn cine tu..muahahaha..merah lor

apapun makasih lor..sempat kita ingat blog awk time oliday2 nie...hehehe..nk wat mcm mane....