Monday, March 12, 2007

Marah itu merah...


something happend recently. bad. very bad for me but for reita's bf tot i should pass that incident. sorry morry Mi, i cant just let it go - these both read my blog. sesuatu yang berlaku itu tak boleh akak cite kat sini but akak tetap nak express it out, a little bit.


btw, if you are reading Fiebie's blog, u might know something about one The Golden Blog Awards®. Akak tak tahulah sapa yang gatai pi nominate akak, bukan sbb akak nak hadap sgt apa2 pencalonan lam tu, but akak terkejut bila akak dicalonkan kat pencalonan ini:



Best Catfight Scene

Imah vs Sherita

Imah vs HeavenvsHell

Lea Laurielle vs Silent Reader

Leez vs Nori

Hadapvotes vs Redmummy



Pilihan Fiebie: Hadapvotes vs Redmummy (sapa yang amik tahu, memang akan kata inilah catfight of the century)


Well btw, Fiebs tutup blog dia untuk sementara ni bermula dari last Sunday nite. I cant tell you the details, it s Fieb's right to do so, but he is innocent.



Semua mereka2 yang dicalonkan adalah bukan perempuan, dan if u notice, most of them are hadek2, tapi bukan utk menyingkap kisah lalu, with this kind of nomination, nampak sangat akak ko ni mmg femes in fighting, ngan blogger yang aku pangkah idup2 lak tu! btw, this happend while we were in Bloggers Idol competetion - the followers of BI pasti ingat akan kisah2 lampau ini. haiyoh...perlukah!!!



another pencalonan yang akak terima ialah

Best Blog Layout & Design

Lea Laurielle [Link]

Mr.Manager [Link]

Redmummy [Link]



Pilihan Fiebie: Lea Laurielle selalu tahu cara untuk mencantikkan dirinya dan juga mencantikkan blognya. Antara blog BWS yang memperolehi bantuan pereka graphic dan net progammers dalam memastikan blognya cantik. Lawannya tidak lain tidak bukan adalah Kak Red yang mengunakan tema merah dalam blognya yang mendapat bantuan dari progammer PHP dan Linux popular Malaysia, iaitu lakinya sendiri.



so, pilih2lah korang, x de paksaan. kalo rasa nak vote akak, nnt akak announce kat mana korang kena vote. up to you lah. kang kalo akak menang kang, ada lah yang tak leh accept, cam akak menang BI dululah, sampai bermasam2 muka dia sampai mencarut2 memaki aku pulak tu! haiyok...perlukah itu sume? mak x hadap dik, mik ler...



tapi, x yah vote akak utk Best Catfight Scene tu, x yah tau. korang vote akak...siap kau nanti!




back to the bad thing tu lah kan, i had a supper wt Reita and Mi somewhere near by my house. We were there for 2 hours, waited for 'something'. and that 'something' didnt show up. If that 'something' reads my blog ...... i have a message for you.





i will get you!!!!


6 comments:

elle said...

i x tahulah apa cerita niekan, bkn nya best tgk orang gaduh2 nie...kita baca blog untuk kongsi pendapat, pengalaman, perasaan dan vision. Tapi terpulang pada individu untuk interpret sendiri apa yang dia baca, for me if the feeling when read is not the same feeling the writer express, u are missing huge point. That not writer problem, that problem u have to settle yourself, sometime misunderstanding is good to clear each other point of view not to change the view! Amin....sudah2lah..

sayda said...

wat is happening??
nmpak sgt sayda ni lmbat kenal k'red kan..
i wish i noe wat happened during the BI thingy..

huhu

~be strong k akak merahku..

epelijau said...

erkk...besh aaa motor tu..epel ada lesen motor kak red...jom kita gi rempit...ahaksss

lek kak red!! go after that something!! :p

ween said...

kak Red for the man kind, get that something!!!

-kEn- said...

kalau menang catfight of the year or century at least kak red menang dulu..dah kenyataan tu

Hannan said...

go go go.. whatever will be.. will be....