Friday, March 30, 2007

Abang sayang abang di mana...



Ni akak nak habak mai satu citer, bukan big announcement tu. Itu tunggu soklah, sok nye citer.


Citer pasal lelaki2 kat opis akak ni, wpun akak x rapat ngan dema, but akak peratikan gak lah movement depa. Ada abang sorang ni, dia dok kat satu tempat akak tengok dia asik tido jer so akak kejutkan dia takut le cctv nampak kang naya lak dia ngah tido waktu keje kan pastu akak nampak ada love bite kat leher dia.

Bang ko ada 2 bini kan bang?

Ha ah sorang malay sorang indon

So ko support dedua families lah kan?

Yelah, aku lah sumenye yg tanggung

Ohhh! Ni ko x cukup tido ni napa bang?

Malam tadi aku layan GRO, gerekkkkkkkkkk!!

No wonder ler berlove bite2 leher ko kan...

Eh Kak Red, kat sini pun ada tau...(dia bukak first button shirt dia, bangga sik menunjuk tanda kat badan tu)

Ko main ke ngan GRO tu bang? Single ke GRO tu?

Anak dara babe!

Dara lagi ke??




Tu satu...Satu lagi, dari geng2 yang sama ngan abang atas tu.


Kak Red, ko tengok ni, kalau aku nye nombor naik, aku bawak ko pi makan (ko nak bg aku makan ngan duit TOTO??)

Ko main nombor ke bang? Menang bape kali dah

Lom penah lagi, tapi aku main nombor je Red aku x main GRO..

Bini ko tau ke ko main nombor bang?

Dia x tau lah..diam2 jer.






Pening akak!






14 comments:

The Pisces Man said...

Saya sebagai seorang lelaki dan seorang laki and bakal jadi bapa lelaki (Insha' Allah) tersangat la marahnya ngan makhluk mangkuk seperti yg Kak Red citer ni, especially the first one.

I pun ada kenal sorang mangkuk berayun ni, dah lah bangga buat dosa zina tu, bukan aja citer dengan sesama Muslim, to non-Muslims jugek. Bila kita tegur, melenting. La ni, ambik anak angkat, pas tu, dapat plak anak betul... tapi camtu jugak. Semoga Allah pelihara isteri dan anak2xnya dari terpalit dosa suami/bapak yang kaki nafsu nih...

-kEn- said...

boys will be men but they sometime in term of behaviour, they always be boys....btw xcukup ke 2 org bini? dari dgn gro bagus ambik bini no3.xde la maksiat ermmm

i was so surprised muslims main lottery here. back in my hometown, that is very rare

matchip2 said...

Insaflah wahai ummah
Lafazkanlah dua kalimah
Dirikanlah solat dan bersyukurrrr..
Yeah...!
Begitulah adanya...

Rickywan said...

Rasa nya Yabusalam(mamat), tu ada crack sikit kot otak dia...tu pasai ada mcm jek dia cite...ntah2 dah high kot..sebab minum todi..heheee

oTam said...

Begitulah kenyataannya dunia sekarang.
Itu yang pergi sendiri.
Yang pergi disco @ club @ karaoke
untuk entertain client pun ada jugak. Belanja pergi spa @ sauna.
Kalau spa @ sauna betul takper jugak. Ada pulak service2 lain.
oTam ada kawan orang gov. Banyaklah kontraktor2 atau lebih dikenali sbg lembu yang belanjan officer2. Tapi yang oTam tak tahannya, bila politik sokong pulak PAS. Betul2 tak pahamlah.

payad~bisingla!! said...

non related entry comment:

kakred..x nak review AF ke???terhennngeeennn nak baca kakred nye review...hehe

sayda said...

macam2 skang ni..sampai ati tipu sitri..ms belum kawin bukan main kan..hayy~

nauzubillahiminzaliq

mad redo1 said...

mmmmm

bagus sebenonya kahwin ramai ni, kalau dapat penuhkan kouta 4 lagi bagus dan sepatutnya digalakkan lagi. Sunnah Nabi, kan?

So sempena Maulidur-Rasul Sabtu ni, galakkan kaum lelaki supaya berkahwin 4

kujie said...

Syurga rumahtangga itu fitrah Ilahi
Naluri semulajadi yang pinta diisi
Kerananya 'jejaka' rela menjadi suami
Kerananya 'perawan' rela menjadi isteri
Masing-masing dengan harapan
Agar rumahtangga membawa kebahagiaan

Matlamat yang satu tapi jalan berliku
Destinasi sama kaedah berbeza
Lalu bermacam-macamlah jalan ke sana

mad redo1 said...

TETAPI... dengan syarat.

Hendaklah berkahwin dengan wanita yang memerlukan bantuan & bimbingan lelaki berkenaan, janda yang ada anak ramai yang bersekolah lagi, mangsa2 keadaan (kena rogol ke, sumbang mahram ke, dll)

Lelaki berkenaan pulak kenalah memenuhi syarat dan berkemapuan dari segi segalanya (bukan setakat yang 'itu' sahaja - tu pun bukannya selalu mampu walaupun hanya ada sorang isteri... hehehe

mad redo1? memang tak mampu...

Pato & Pearl said...

...dunia ini panggung sandiwara...

epelijau said...

ermm..ngerinya baca kisah benar ni. Patut pun masa Rasul SAW nak wafat..asyik sebut ummati..ummati...sebab nilah ni..sesat barat melarat2...moga hati2 mereka akan dipenuhi keinsafan dan sempatlah gamaknya mereka dan kita semua yang melakukan dosa dengan sedar dan tanpa sedar bertaubat sebelum kita dijemput ke sana yang kekal abadi...

theSTRANGER said...

akak red.. salam maulidur rasul.. hikss..

anak sapa lah jantz nie ekk.. alala...

ArcHmaL HatiEmieY said...

sapa laa anak bapak budak tu..


buat malu muka jer dpt bapak cam tu...


sib baik laa bapak ku seorang ustaz...