Monday, March 12, 2007

Motor antik untuk dijual...



sebagai seorang yang cuba menjadi serba boleh, hah akak ada benda nak buat ni...

Puan Sri Siantan bercuti sementara, jadi Salesgirl Kak Red lak on air ye arini.





cantik tak motor ni dik? namanya Honda C90. Motor ni milik adik ipar akak punya, Net namanya, Sirman's youngest bro. Dia ni muda belia, tp minat sgt benda2 antik ni. kaler pun cantik, merah tau!




Motor antik ni bukan sebarang antik, masih lagi boleh ditonggeng dan dibonceng and kalau takat nak merempit pun, boleh sajor, lalu bangsar, cheras, mrr2, singgah dataran, boleh lagi motor ni menghayun. Korang minat tak? atau ada sapa2 kaki2 korang yg minat ngan motor antik ni?





Kalau minat, mehlah beli motor ni. Net dah x nak dah, dia dah gila kaya babas, so dah x kuasa nak bela jaga motor antik ni. harga nya murah, x sampai pun 3 ribu. kalau aku handal bawak motor, mau gak merempit, tp kang ada yg balik umah kena tido luor lak. so..beli lah ek, beli beliiiiiiiiiiiii...jual kati je ni!


Spread the news, boleh email akak or sms akak kalau berminat.

13 comments:

singautara said...

betoi ka honda C90, maciam honda jipang rasanyaaa...kekekekekeek

Rickywan said...

Akak...red.......boleh kuang lagi x haga nyer...rick minat la motor mcm tu...heheheee

Hannan said...

adeih... jadi blog motortrade la pulak kakred... hehhe.. pasni ape la pulak...

adie said...

kak red.. saya ni silent reader.. suka baca blogs.. discover kak red nyer blog pon baru2 lagi.. tujuan nk komen ni pon.. sbb sedeh.. naper fiebie block blog dia.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... matilaaaaa... nnt ckp la ngn fiebie.. jgnla restrict.. xbest tau xle baca blog dia.. bknnye saya ni lalat pown.. silent reader je... k la kak red.. u never fail to amuse me wif ur blogs.. mmg best!!

wénkt said...

kak red!
kete ur hubby tak nak publish ke?
dgr cite merah, tapi tak der pun? heh

Pato & Pearl said...

Motor antique ni memang lawa...agak agak from KL leh sampai SGP from North south highway??..hehehe

Pato & Pearl

sayda said...

jual jual..
murah murah..

hehe..kt sini pun ada sale ke..
:)

ZeMMs said...

Kalau kasi gilap lg sket tu..kasi sampai berkilat-kilat.. sure leh jual lg mahal tu.. antik la katakan.. :D

Abdun N.A. said...

Hi, Hi Kak Red - my blog has changed to http://boulevard-abdun25.blogspot.com/...

Equilibrium said...

barter trade system leh pakai tak???saye nak tuko ngan 10 paket belacan saye..nak????

oTam said...

Kak Red..
Bagilah detail psl motor tu.
Tahun berapa, mileage, dan sebagainya.
Lagi 1, x sampai 3 ribu tu berapa,
be specific sket.
RM1500 pun bwh 3 ribu, RM2900 pun sama.
Otam cuma nak permudahkan jualan.

-kEn- said...

merasalah xreti nk bawa motor tp berangan nk beli motor

Hydrocodone said...

zJluGO The best blog you have!