Thursday, January 10, 2008

Abang oh abang...





2 bestfrens...walking together..






dia seronok ngan sekolah barunya, even sek agama pun x komplen. yg payah part, tetiap pagi, maknya yang kecik ni kena dukung dia dr katilnya ke bathroom. mandikan siap bagai, kalo dak dia menung je lam bilik ayo sampai tembus dinding gamaknya..



Tetiap pagi kena keluar jugak anak tekak make sure dia bersiap, makan, minum, pakai sock...

beza adiknya yang meraung bagai..abang is a bit cool.



8 comments:

shasha said...

salam maal hijrah kak red...abg sungguh cool..dan ensem..hehehe..

Ziana said...

hehehehe...
rilex kak..

suara dr anak tekak akak tuh laa buatkn abg semangat nk pi skool..
:)

MNN said...

best nyer back to school days.. especially darjah 1.. :)

Heartless Devilish said...

syiok kan tgk anak² masok darjah 1..
tuh lom lg jadi cikgu tahun 1..
kiut je tgk bebudak nie semangat nak gi skolah...
nak nak lg bersemangat jumper kekawan baru...& main...
so syiok!!!! bole geguling kat skolah tau!

mikaounik said...

comei abg g skolah..

abg blaja pandai² erkk :)

awieworld said...

heeh dah ada best fren...chaya la abang...

menung?..mmg boleh tembus dinding..jadi geng heroes pun boleh nie..ahaks

eedany said...

Hensemnya bujang teruna kak red ni...

Tapi saya suka tengok gambar gegirl yg 2nd tu. Cuteee sangat! 1st time nampak dia crying :)

Ceera said...

dah ada kawan, elok la... sonok skit nak gi skool...