Thursday, January 31, 2008

Shoes collection...

sok KL cuti, so dont expect any quick update..i ll be going here and there uruskan anak2 and maknya ni pun sama ada hal. but i will surely post lots of updates, dont worry. mobile marrr....


aku nak pi shopping daaa....

4 comments:

viruspadu said...

pink ke red tu kak?

mcm pink jerk hehehe

darling8tabby said...

cantiknye kasut yg kaler merah campur pink tu...

mikaounik said...

yg mcm ada bunga² tu sgt laa cantik...ermm kaki kakred yg kasut mcm pink tu kot..

Red Mummy said...

kasut ku yagn shocking pink itu, kst tu dah bape kali kuor blog, eclipse mari.

yg merah menyala tu mak yong so kena pakai sandal...

yg pink pekat cair tu from Nose..