Tuesday, January 22, 2008

Saya dan blog...


eh eh saya lagi. ye saya sangat suka bergambar dan melukis. saya mahu satu pc tapi ibu saya sangat kedekut saya kena share dengan mereka. jadi hari ini saya belajar melukis.


tapi saya sangat boring dengan itu lukisan grafik. jadi saya mahu view apa cerita dalam blog ibu saya. saya paling suka dengan aksi diva aspalela saya. awak suka kan? nanti saya nyanyi lagu lain utk awak yer.


awak nak lagu apa?



eh eh alah tak jadi pulak gambar saya nak amik dengan blog ibu saya. kejap yer saya adjust2 sket...




ha jadi pun. saya yang suka ambil gambar sendiri berlatarbelakangkan blog ibu saya. saya ajak ibu ambil bergambar sama tapi ibu saya yang sakit itu hilang mood bila demamnya datang. kesian ibu saya, saya sayang ibu saya.




** lately ni banyak entry gegirl, abangnya phobia bergambar.





9 comments:

suw_pattzy said...

knape saya tak dapat tgk yg aspalela tu ek?dari rituh lagi cube..tp kosong jek..

mrs.sheikh said...

waa..gegirl..
very the cute..very the comell....
hahahah...

Red Mummy said...

suw - camne ek ? akak tak tau la sayang tp org lain leh nengok

husna - macih macih i love u too

Ceera said...

kecik bebbenor gambar nye, tak puas saya nak tengok muka si gegirl tu...

Heartless Devilish said...

turn gegirl nanti biler dah beso..
mmg diva daboom la...

mikaounik said...

kak
kalo gegirl ada blog nnt,sure blog dia lebih glemer dr akak kot...

comeii gegirl nie..bilerr nak tgkap gambo akak mika nie :P

ita.itu said...

pandai ek dia snap gambo..bijak2...

aRa said...

Tomei tul gegirl ni tau..Kak..ajar la gegirl berblog now and ade blog sdiri..Leh jd youngest blogger..Ehehehehe

Red Mummy said...

ceera - mls nak bebeso kang kata aku overloaded pakai size blog ni lagi lak...dah kering sgt blog aku ni

heart - ye ek? agak2 la kalo nak diva pun budak kecik tu kan

mika - ko x udah2 ngan pangkat akak ko kan ngan dia, bukan auntie ke oi??

ita - budak2 tang teknologi skang ni mmg very the advance.

ara - blog akak pun ngah haus, nak suh dia blog wuii sabar sabar..