Monday, January 28, 2008

Hairdo...


Aku bosan wt my hair. i need a new look. Aku pun panjat Red Real Cut, set an appointment... rabak lagi ler Sirman, kaya lagi la Real Cut. Thank you Mr Husband for the allocation.



amoi cantik 2 orang ni dah bape kali la masuk lam blog aku kan..tiap kali aku buat rambut, x kira for special treatment or just wash n dry, depa la 2 orang yang gosok2 pala mak merah.



They provide good service, kat Kedai Gunting Rambut Kerinting SooNyaNya memanglah charge murah, tapi kat sini mahal but quality babe!



11 comments:

dbab said...

kak red..kat uk tgh top potong senget ala2 victoria beckham..lepas tu kasi highlight or kaler habis gitu.. :)
whats your style kak?

Ziana said...

cpt laaa..
nk tgk!

Red Mummy said...

dbab, akak x kisah senget ke tegak ke, mmg x eran sume tu, style aku, style paling senang nak jaga, kalo bley x yah sikat x yah ikat..bley ahhahahhaha

ziana sabo aa org br set appt lah, ngah carik tulang nak pi ler nenanti.

rambut ko tu tayang la lu...new style gituuu

budleee said...

maner gamber nyerrrrr

:D

Heartless Devilish said...

gambo nye maner kak red..
nak tgk rambut baru..
hehehe..kedai rambut kenteng..
hikhikhik~ my rambut kenteng wor..
cam maggie mee...

aRa said...

Mahal tak pe kak...as long puas ati...Ni kadang mahal tapi kualiti tarak..

viruspadu said...

akak ni saje tauuu...

x letak gambo akak

sy bukan main scroldown nak tgk rambut baru itu... awwww

mikaounik said...

mano rambut baru nyerrr

darling8tabby said...

nanti dah siap letak gambor yer..

Umi Mia said...

mari kita potong rambut beramai-ramai..bagi kaya itu tokey saloon.....yeeehaaa...

Red Mummy said...

sesabo la oi

nnt sudah kubikin akan kubilang yaaa

sabooo