Thursday, January 24, 2008

La Bodega...


remember him? dari seminggu lepas dia ajak jumpa for lunch, itupun ingat nak cancel arini coz aku penat kulu kilir. GK is now based in Bangsar's office, so kenalah aku ke La Bodega. The funny was, dia tunggu aku kat La Bodega BSC, yang aku lak pi tunggu kat La Bodega Telawi.


Alah GK, lu ada driver, suh je driver nya anto dia to Telawi...sorry man, aku blur la tadi, ngan batuk x sudah tu yang terleka kejap.



YEY!!! Sparkle grey dpt first saman. Mak merah malas nak do the proper parking , so park je kat mana ada, DBKL bagi salam... letak paper. hiks... no hal, bayo je.





ni kawan suh cakap ni, reminder untuk yang belum berkahwin, cakap pandang kiri kanan, kang bercakap banyak kang, terBUNTING pulak kang... ops!! reporter yang cantik, mintak mahap la tak dapat singgah, kita nak kejar 2 tempat la tadi... sorry! anw, have a good holiday! kalau akak nak kirim barang, i will bank in some cash, ai x main la kirim ayak liuq! hiks...





11 comments:

Ziana said...

kak..
lom tgk sy nye saman pakcik BDKL...
lastweek 2x..
adoi..

ai dah byr..
ai tau ai salah..
ai bayo oke!

sile byr anda punye dgn kadar segera...
:P

MNN said...

i pun ada DBKL nyer saman.. duhh park tepi rumah pun nak kena saman.. he he DBI nyer pun adert.. mmmm wut do i do bout it???

...?

hehehe.. :) :) :)

;-)

Red Mummy said...

ye ziana sila bayar, kalo apa2utang sila bayar, x kira la saman ke hapa ke, sila bayar ye...

mnn kat area umah kita ni dbkl x rajin nak saman, polis tu ha rajin menyaman, dah tau parking hazab, agak2 lah sket. ms aku kat bayu dulu sirman boleh buat collection saman dia ok

budleee said...

gituew kak red...

parking Rm 1.00 malas ker byr,, saman RM 40 ade gak duit

*fengsan...

Red Mummy said...

malas nak menapak jauh la budlee....paneh thari tadi

cepotet said...

wow! la bodega. sedapnya.. ghindu nak makan sana. untung kak red, ada orang nak blanje.

err.. saman? tadik pun kena samna ngan MPPJ tapi surat tu dah TERbuang plak. :p

maelbest said...

agak2 klu kak red p la bodega bsc kene saman gak x??hahaha,..ade hikmah tuh,..ni sti kene daulat si GK kan,..hahahah

Hannan said...

kalau saya ade kat mesia skarang ni bole la jugak nak tlg setelkan saman tu... hehehee... xper, nanti saya passkan kat sirman jer la.

Red Mummy said...

cepotet - member akak mmg bayokan akak mkn tp aku x delah nak kikis GK makan melampo2, akak cuma amik sup jer, ada org dengo je org banjer makan, masyallah..order x hengat!

mael - mmg kena daulat daa ...tp akk suka la bodega telawi, dekat ngan kedai2 kasut ku hehehehehe

nan - ye la ko nan, itu la ayat ko tetiap taun kan, siap ko balik bulan 6 nanti, bersilat la ko nak qada nan, akak ko tuntut.... x de nak kawtim2 ngan sirman dah

cepotet said...

ahahahaha. setuju tu kak. ade orang bila sebut blanje, kemain lagi ordernya.

akak makan sup je? akak demam lagi ke?

capik said...

huhu saman ekor pun lom byr lagi nih...