Friday, January 25, 2008

Hajris lagi...

dah lama x nampak gambo aku lam blog sendiri kan, aku yang baru baik dari demam tapi masih lagi ada batuk wt kahak. sila muntah mendengarnya.




tersangatlah bosan arini, woke up very late namapun cuti thaipusam, anak banak bangun dah thari. sirman buat projek godek blog aku tp x gak sesiap. aku dok borak ngan mr die hard fan, seronok bila berlawan cakap ngan orang yang bukan takat membaca entry2 ku tetapi memahami dan berada dalam situasi mak merah ini





sekian lama x kuor umah, i mean for me, yang 3 orang manjang kulu kilir, so after maghrib tekak nak layan hajris. hajris popular kerana blog mak merah. Siapa yang datang nak jumpa aku harus di hajris or Sri Melati. Setuju dengan kata aku tokan Hajris, or aku Duta hajris..whtever la kan bang bear, MNN? hehehehehe




Hello, the car was not moving la so x kan aku nak biarkan anak2 aku dok bwk keter tu. agak2 ler kan kalo nak carik salah aku. ada few of u ni jenis bagi komen nak carik apa mende yang boleh kenakan aku, or something lak nak carik point yg leh menyalahkan aku ni lah.



sedapnya gegirl sharing makan mee goreng mamak pedas. terkulat2 dia makan, bersulam air suam. dia terlalu mengidolakan sirman so sirman makan mee pedas tu pun dia nak telan sama.



bergenang2 air matanya makan, tp habis tau dia makan, licin. makan ngan garpu leceh, so dia makan ngan tangan kanan.



dah lama sangat abang x pekena roti canai, 2 keping sekali adap. sangat2 suka dia ngan roti canai hajris. aku orang pertama makan and orang pertama abih. i ate the tomyam wt ns and telur mata kerbau separuh masak.

kan mak cakap dia makan pakai tangan sebab sedap sangat wpun pedas.... mengelip2 aku tengok dia makan.



sebab anak2 behave and sangat dengo kata arini leh makan banana split. happy happy everyone....

Banyak mak mak, cik puan cik puan yang suka melepak kat blog aku ni, dan juga banyak encik encik or hadek2 jugak yang suka melepak kat sini. i m not talking about lalat, but kadang2 aku terima email yang expect me to be so 'NICE' yet aku nak all out x leh. in terms of writing, i sometimes hv to be a bit hard in my entry.... and please lah stop talking bout divaness or hapa2 la yg ko expect me to be like yrself or ko nak aku modelkan jadi someone SUPER, coz i will stay as i am! btw... told u that i m gonna be lazer back again right, kalo x terasa lazer, takkan nak makan ati lak kot?






arini nak pi therapy.... wohoooooo!!






9 comments:

MNN said...

he he.. :) yer duta hajris.. ;)

pepagi tadik kol 5am aku layan pi hajrin.. hu hu.. :)

aku nak mkn roti naan ngan tandori.. tp dah habih..;/ tuu terpaksa makan roti sardin.. sodap!!

;-)

babyarisha said...

kak..
b urself ah!!
tis is ur blog rite?
camnie ler kak red yg i kenal
brani mati..
huhu..
tgu gak ayt2 lazerest u tuh..
sbbnye..
kdg2 lazer tuh bukan tuk tuju kt org lain tp peringatan tuk diri sendiri gak.
kan..kan..
kan kak red kan?

izal said...

kak red...jgn arr lazer sgt...takut ar camni...stay cool ok..byk kelebihan nyer...

mikaounik said...

apa nak kata erkk..

ermm..
apa org nak kata pasal kak red via emel/sms/ym..lantak p laaa
tu hak org kan...

..
...
....
yg penting kakmerah kan bessstttt

Kg Pulau Timbul said...

huhu,lazer bertempat xpe kak..=)

nAt said...

kita musti tulus n telus.. tu yg laser tu kan kak red... ekekekek..

wo.. akak pong demam gak yer... *sedap ker telan kahak?(sila edit)
ekekek! larikk!!

Heartless Devilish said...

i agreed with kak red @ redmummy..
sometime.. krn nak jaga hati pembaca.. kiter takbole laks nak laser2 ye dak..
tp payan ar camtuh..
takkan time marah..pun kenot laser?
just be what u r kak red..
i like ur entries yg bab lalatzs..
sgt besh masa baca..
rasa nak pepijak je lalatsz tuh..
sejak dua menjak nie pun..i dah tak laser..sbb i bawak title yg orang hormat... payah tol kalo jadi cikgi nie kan..orang aspect cikgi nie lembot ajer...padahal aku nie cam mak singa..mak rimo segala..filter plak rosak.. jgn kan jari..molot pun filter rosak..kohkohkoh~
keep it up kak red...
tulis apa yg kak red nak buh.....
i read sumer entries kak red..

budleee said...

if you cannot take the heat, stay out of the red zone...bollley??

Beruang Madu said...

Halamak .. aku tak tahu si gegirl leh tahan pedas... ari tu masak sambal belacan aku boh gula takut dia termakan ker.. Laen kali kalau memask kat umah aku.. aku masak ikut tekak Shah lah.. dia tahan pedas, aku takleh .. tercungap lerrr...berpeluh peluh... apa lah Jawa satu nih..