Thursday, January 10, 2008

Visit from bloggers...



a visit from our blogger's buddy. he s my Red Diva's keeper. datang all the way from Kuala Terengganu.



Bang Mad wt his superlady wife and the daughters. lawa la anak2 dema, dah besar tu ramaila yang berkenan nak buat menantu.

maintain beg merah tutup perut...


terima kasih to both bloggers, wt their kids for the jajan dari Terengganu. Sib baik aku ada J.Co hadiah dari seseorang yang datang hantar kol 8mlm, an hour before Bang Mad and family sampai. Kaedahnya aku sume br pas dinner so x de lauk nak dilayan for them pulak. Pakcik ni ada bgtau nak datang, tp tot to drop off jer, sekali ha main terjah...


Bang Mad Redo1's blog is this one, his wife Kak Linda's blog is this one... Wish you guys have a safe trip back to Terengganu this Saturday.


Sapa2 nak mai visit aku ke nak jumpa aku ke jangan la main terpa2 je yang oi, bagi le aku sound alert sehari 2 ke, 4,5 jam ke...kontang kanting aku kalo org datang jejauh x dpt masak memacam.

Kepada sipolan yang adiahkan J.Co mlm tadi, terima kasih ye....penyelamat gitu.

7 comments:

Beruang Madu said...

Lerrr...apakata ko bagi panas kuali goreng keropok ngan air sirap jer.. faham lah diorang...!! Kalau tak ajak makan kat bawah tu jer... memang tak sedap tapi dah darurat...

Red Mummy said...

jajan2 yang dema bwk utk aku pun keropok kakakakakak..x kan nak idang kopok.

takpe, jco ada..

kalo x de jco, aku goreng saja nuggets cripsy ayampun ada..

pu3nemo said...

mmg lawa2 pun anak abg mat..!! nti salah sorg tu lh la gandingkan ngn abg kan? hekhekhek..

oTam said...

gamaknya abg mad ni suka main serbu2

Ziana said...

aiyaa..
kene serbu ke??
cafe bawah pon ade kan kak?
:)

uiks? Jco gak?
ramai nye berJco smalam!

mad redo1 said...

hok aloh, aku saja je datang nak kenal istana red mummy, takdolah niat nak terjah, tapi still kita orang appreciate jugak ah dapat makan j-co tuh... ada rezeki nanti kitaorang bawak jajan untuk sesapa yang dok kat VA tuh plak... abang beruang, hatta dolmat, ita.itu, dan sesapa lagilah...

azrid said...

tkasih le red mummy, sudi gak nko ajak kami masuk wlpn kami main terjah jer...

dan tq coz jamu kami J.co tu..kat tengganu mana ada mende alah cenggitu..