Tuesday, January 22, 2008

Main Page of Red Mummy...

blog ni makin berat la

dah lah upload photos pun kena mintak sedekah kat umah orang lain

so i hv to post 3-5 entries for main page sahaja, instead of 10 currently. today, testing 6 entries for main page dulu.

kalo korang miss arini nye entry, nasib ko la kena bukak archive ye sayang....


8 comments:

Beruang Madu said...

ok..noted.. akan dicarik sampai khatam

flinty.farah said...

huhu..
sy tak payah bukak archive kak red.
SEHARI 2-3 kali sy bukak blog ni:P
ter-addicted la plak kan.

Heartless Devilish said...

muekekeke..
ari² kena jenguk..
demam pun jenguk tau..
punye la addicted...
tak bukak yg laen takper...
janji bukak blogspot dot com..
apdeting..sampai tetido depan monitor..
sker baca entries kak red @ redmummy..

mikaounik said...

ermmm
ari isnin saya kena luangkan masa lagi byk sbb nak baca entry sabtu ngan ahad punya...xper laa saya akan buat..

utk gegirl..
nnt buat entry yg best2 utk akak ni baca erkkk :)

Ziana said...

sy pon mcm si farah tuh..
xyah bukak archive..
sehari bepuluh kali lak bukak blog akak..
:)

Red Mummy said...

bang bear - ko lom khatam blog aku kan? aku dah khatam blog ko haahhahahah...


farah - ye macih, very the tegar gak ko kan

heart - x bukak lain pun x per? ko biar benar,, cakap kena kasik terang..

mika - all the best ye, bayangkan la ko cuti panjang lg kesian nak singkap

ziana - bila nak sebat berry?

Hannan said...

akak wei... beli .com jer la.. abis citer

Red Mummy said...

nan oi...aku patut tanya kat sirman..sirmannnnnnnnnnnn!!!!!