Thursday, January 31, 2008

Huk alohh...

Sirman said...


aper ler yg korang gila kan ngan blog bini aku tuh :P





**berbulu je dia bila aku buat blog dia cam blog aku sendiri. Lek ler bro!

aku majuk ngan dia pasal he s somewhere my area tp payah no nak lunch dok kejarkan appt nya alah bukan x sempat pun, ci ciiii....

so after makan wt frens, aku pi shopping beli baju utk pakai ngan seluar keje ku itu. kan mak dah buat therapy!!


12 comments:

mikaounik said...

saya xlaa giler kat blog bini sirman,tp da jadi rutin ari² mmg kena masuk, sedap ada jerkk citer best...


huuuiiiiii..

ita.itu said...

dah ok kan..sbb dah shopping..hehe

Ziana said...

majuk seslalu kak..
leh therapy seslalu
:P

suw_pattzy said...

sebab ape ek? sebab kbykkan isu2 nye ringan jek..tak berat pale n fun

budleee said...

:D

ade org jealous itueww :P

mummysyafie said...

entah lah kak red..saya pun macam dah ketagih ngan blog kak red nie. pagi² buka blog kak red dulu..nak tahu kak red buat apa semalam...

ashterix said...

aisey majuk lak lailing i ni... tak dapat la mlm ni kang, dah le mlm jumaat :P

nanti i banjer u dinner k muahsss :*

Heartless Devilish said...

hahahahaha...
mlm nie mlm jemat..
majok ngan incik sirman ek kak red..
takper..dah therapy kan..
wajib utk baca blog ini setiap hari jika larat dan berkesempatan..
blog ini sgt besh!
bgn pagi kol 5.30..
gosok gg...baca blog ini..kak red punye la..sbb mlm tido awal..kekadang tak dan nak baca..
tuh yg kekadang ader komen seawal kol 6pagi...kan kak red?hikhikhik~

Shopaholic Mama said...

Red,

So ape jadi dgn tangan gatal you tu? Duit dah masuk ke, siap gi retail therapy!

Hannan said...

ileks aaa.. lelaki pon ade PMS jugak... post match syndrome !
hidup sirman. saya sokong 103.2%~!

Red Mummy said...

duit x dpt

pelempang pun x kena kat sesapa

yg aku dpt shopping baju keje, satu tu kaler merah...ngah sales cny ni elok rembat cepat, merah merata2...rugi kalo x sebat.

nan blah la luuu

redlovertoo said...

baca blog kak red lepas one hectic day kat college.....cam therapy plak....hihihihihi seronok tgk abg n gegirl....2 adorable kids...