Sunday, December 09, 2007

Pregnant years...

Kalo setakat nak tengok red diva wears the pregnant costume, not a problem for me to display it here...

guess how big and huge i was before? u figure it out!





all these when i was carrying abang....



n this when i was carrying gegirl, not so big masa wt abang.


this hulk hogan, i tell u was very huge, i gained 30kgs masa ngandungkan abang. was 38kg naik up to 68kg. can u beat me?

that was 4 days before the delivery date, to be exact, the huge me in the large photo was during sirman's bday, 19th October 2001. Abang was born on 23rd October 2001.

Malas nak korek album lagi dah for photos wt Gegirl. So enaf wt the photos i guess.....

21 comments:

Mrs. Sheikh said...

uikss.. kak red minta ampun ye..tp cam tak caye je u , beso siot!!!
alalalaala..camne u diet ekk?
anyway thanks dpt gak nengok

AmY-AdLi said...

wow..pic yg last...sgt besa..but still cannot beat my weight la....haha...how come u bley kurus dgn senang? =)

nooralina said...

gmbr last tu BESARnya mak oii..
mcm kembar 3 jer =))
mesti berat kan..itulah pgorbanan ibu yg xdpt dinilai dgn apa pun.

Arin said...

Walauweh..cam gituh besar nya Kak Red ek..during my pregnancy time...berat arin pon naik sket je..dr dah bising2 sebab takut baby kecik bebeno..

Ceera said...

ala, kecik sangat, tak nampakkkkkkkk... tapi besar gak perut kakred eks, hehehe...

muin said...

Caya la Kak Red..eheh..besar betui nih...mau tak beratnyer..ermm Kak sy sokong kak red la mcm tu,heheh..
ttp maintain sexy in Red u..

Red Mummy said...

modal kurus:

for me la ye...

1. jgn ada maid. so sume keje umah kena buat sendiri, except wkend helper tu ada la.
2. anak kalo hyperactive lg cpt kurus
3. diet la apa lagik
4. pi gym la..exercise
5. laki ku kurus, suka bini kurus, so x kan x geti2 insap cantikkan badan...

adios.

Ziana said...

kak oiiii...
pic last tuh...
aduhh!! beso tol ek..

scary laa plak
:)

A Z R A said...

OMG!!!! Kak reddddddddd..besarnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee....isk isk......, tengok pun penat!

niah said...

kak red,

dulu besalin abg normal delivery o ceaserean?

Red Mummy said...

abang - ceaserean

gegirl normal delivery..

eiza said...

besarnye peyut kak red mase pegnant..
macam nk meletops..

picture yg ketiga dari ats tu, yg kak red dgn sirman tu kan, muke iras2 la...mmg jodoh yg sherasi bersama kata ajai...

Hannan said...

wow kak red........ besar tu...
way to go!!! you rock!
respect la kak red, kalau tgk figure skarang, mcm x caya pulak tgk gambar2 zaman purba itu..
tapi sirman mantain ajer... ampesss.... hahha

Red Mummy said...

that s the beauty of being mother

i was so skinny
aku merasa jadi beso and berat

but im still not happy wt my weight now

working on it.

Life'sLikeThat said...

Kak Red, memang besor betuller nampak perut Kak Red, tips untuk kurus.... fuh..fuh... kena keluarkan kasut sukan dari lemari ler nih.... neway... maternity dress pun merah menyala ha....

mikaounik said...

kak..besooooo nyerrrr...
kagum saya ngan akak...as xfeminin ni kena g jumpa akak laaa..mintak petua....


kagum laa saya ngan akak nie...

epel said...

salam kak red. Besar ke gemuk ke...takpe...ada zuriat sendirik...bape ramai lagi wanita2 yang takde peluang utk pakai maternity dress tu..including me.sob sob...

zue said...

BESORNYA PERUT....HANG SUMBAT KAIN KE ...... KEBESARAN TERAMAT

Beruang Madu said...

haahhahaaa..akhirnya ada juga orang yg boleh beat perut aku... aku ingat anak ko besar pun jadi beruang lah... aku namakan Beruang Mentega...

Dik non ko pasti ker diaorang tak larikan lagi sorang masa ko kena bukak tingkap tu?? Besar benolah macam ada 2 jer dalam tu...

Red Mummy said...

cilanat la ko bang bear!!!

satu lagi kembar dia uri ler...

satu je la kuor, x de kembar2nya wpun ramai predict kembar bagai.

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Red...
Tak kisahlah. Janji anak sihat dan lepas tu miker kurus balik. Orang lain terus je menten kegemukannya cam masa pregnant. Opah yang tak pregnant ni pun cam pregnant je... ngeh. Naik bas syok sebab orang mesti bagi tempat duduk!!!