Saturday, December 08, 2007

Fun wt the kids...




projek anak banak, weekend project, jalan2 buang duit.


this time around, aku spent very berhati2, no more toys, no more tokens for the games. Just having the fun in their kiddy playground. RM3 per pax for first 20min.


i bought gegirl's school shoes. yg size biasa mcm ngam2 je kalo dia pakai, so aku beli size a bit beso. bila dah balik aku tgk, alamak mmg beso laaa.... socks for her too, she needs new set.



since dating tonite just 3 of us, aku suh abang stand by our green tali. lupa ke tali apa tu? tali ikat tangan abang attach to my hand. parked je keter kat jj, dia terus mintak tali tu suh aku pasangkan, so good! dah tau sgt kan kalo kita bertiga kena pakai tali.


what to do man...kids kalo lari sana sini, tak terkejor aku kang. at least gegirl tu takut sket kalo aku ilang or dia terilang dr mata aku, cepat2 dia datang but abang ni lain, dia dah banyak case ilang .... too hyperactive.


kitorg kat sini kejap jer, perut aku lapor. KFC ngah renovation, MCD q panjang. so while odw back home, aku tepon Jai suh masakkan aku ni gitu, n bila aku sampai VA, dah siap bagai, he sent to my car at the entrance of VA.

simple life for 3 of us.

btw, dr JJ to VA, dedua kena peluru berpandu aku, maknya menceceh a to z. kaedahnya dema nak tu nak ni, huh...naik angin le aku, terus kena bebel. balik umah abang terus mandi solat, bukak buku babe!!! tak berani dia nak bukak tv.

5 comments:

A Z R A said...

me not sure why, but i like to see gegirl and her funny faces la, so cuteeeeeeee!!!!!

Ziana said...

baguih laa pakai green tali tu..
for safety...

azra..
rambut gegirl lg comei!!!
curly belah bawah jek...
sooooo suwittttt!
:)

Red Mummy said...

i think u 2 also sending that message to the mother of gegirl kan?

machih machihhhh

mad redo1 said...

heloo makcik... bagus le nkao sihat wal-afiat, mad redo1 sihat jugak nih... dok tunggu bila air nak naik nih... hehehe...

Red Mummy said...

bang mad

air naik ni ada 2 makna..

air bah satu
air naik atas kepala pun ada gak..

ckp kasi terang...