Wednesday, December 12, 2007

All in my hand...

need to reorganize back my shoes yang lam keter. mostly the one yang selalu pakai i put in my bonet, so bila nak pakai pas pakai campak je kat depan, sit next to me. bila nak pakai yang jarang pakai, aku amik yang dr simpan kat wardrobe umah. but everyday aku bwk naik, sepasang or 2 once pakai.



so ni kes, x ckp kaki tangan nak bawak ke atas.







he s been asking his photos to be sending for framing, i totally forgot. smlm dia melalak2 bila aku x nak singgah, it s not that aku x nak singgah tp aku terlupa. dah sampai masjid ke VA baru ingat, malas la aku nak buat u turn.



i m going to the photo shop sebelum dia bengang n melalak yada yada.



talking bout the photos, how is my photos collection in my photographer's hand? dah siap ke nok? lama akak tunggu....i know you are buzy wt yr love life, i know u are busy wt yr problems, hope everythings went well to u.

4 comments:

A Z R A said...

hehehehe...its a girl's thing, i have about 5 pairs kat seat depan, a few kat blakang, and wardrobe kat bonet....:D

mad.redo1 said...

nkao patut beli scooter satu, takyah susah bawak sparkle grey ke sini ke sinun, cari parking pun satu hal... ya ke dok?

mikaounik said...

bayangkan kak merah bawa skuter..
perghhh mengancam gak tau


pk kan kak

Red Mummy said...

azra i cant put at back seat, kang anak2 pijak...mahal woo kasut ittewww

bang mad - dulu nak bajar naik skooter sampai la ni x pass2 lagi..

mika - akak kalo bawak, rugged wooo, lg le ramai abang2 muda nak ngorat