Thursday, December 27, 2007

New Year 2008


** i purposely post this entry a bit early, i m chasing my thousands of readers yang be taking your leave on 31st December.


i dont have new year resolution bagai. Pernah ke aku buat list? never kot...kalo ada u let me know lah. blog aku pun bukannya aku ingat sangat.


2008 means a lot to me:

1. Abang is going to Standard 1
2. Gegirl is going to k/ten for the first time ever
3. I ll be seconded to another company which oh which...gonna be hectic year.
4. so on

Things can be managed, camne aku nak manage, i will do my very best.

Flashing back 2007... (i will post another entry, the summarisation of this 1 year blog later tomorrow)

Too many, overall bout my career wise, i just love my colleagues and my office. My Momo...


Family - some up and down wt the bros and sis. Aku doakan mak abah sejahtera sihat sentiasa, i seldom blog bout them, but what i did to make them happy, is something too personal to announce, I dont tell people apa zakat, apa hadiah, apa sumbangan apa apa saja kebaikan pahala yang aku buat to people, that s between me and God. i dont talk about that.


Sirman - I love him more and more, walau selalu sangat aku dan anak2 ditinggalkan. Maybe aku wish dia x fly ke mana2 lagi on 2008, hopefully. Sirman is my husband, Sirman is Abang and Gegirl's daddy - should i elaborate more?


Abang and Gegirl - mummy sayang cinta anak-anak Mummy...



Enough said, i dont hv any special issues for the past 2007 or coming 2008. Semua hot n hottest issues for the past 1 year ada dalam blog ni, majorly. I dont plan for 1 year thing, aku ikut flow jer. A year ago, i never tot this blog will be reading by thousands of readers, it doesnt matter to me.


I just wanna enjoy my moment wt my husband, my kids and my family. They are more important in my life than being 'lalat' Specially the real 'lalat' and the Blog's lalat.- the most gilarious person(s) in my blog. I dont trust any bestfrens, aku buang title 'bestfrens' since setaun dua yang lampau. So if someone mengaku yang i m her/his b/fren - manyak le ko nye perasan.




Being Red Diva:

1. I had to remove the chat box
2. I had to moderate all comments
3. I had to stay invisible in my YM
4. I had to slow down meeting new people
5. coming soon...comments button to be removed.



i probably take out the comments board forever, noone can leave any good or bad comments. i appreciate your good comments tetapi aku bukanlah pandang komen2 yang memuji melangit tinggi, sebab pusing2 balik, aku gak yang memikul segala, tapi memuji boleh buat orang di luar sana sakit hati, dan mengeji boleh buat aku menyampah, the shortest way is by remove the comments button. You need to communicate wt email then.



It looks like that i m having one way communication wt my readers, you can read my story but you cant share your comments, kalaulah kau tahu betapa banyak gunting dalam lipatan, betapa banyak 'sakit' yang datang just purposely to hurt me, u dont know that.



Sirman mesti tak agree wt my idea to remove the comments button, as i said again, this is IF.



Happy New Year - tengok bunga api dr balkoni VA saje.

15 comments:

Jie said...

Hope your holiday is great and your New Year a prosperous one.

* Aku tak komen tapi aku ttp dekat :)

Being Normal said...

I will support whatever your decision, you know dat....please take care, have a good year ahead and please please please keep in touch...

tentangseseorang said...

just do what ever u wanted to do.

just an advice from a lil bro of yours.

it's me shy said...

kak red,

just follow your heart.

mikaounik said...

setiap apa yg kita lakukan..apa yg kita lalui & apa yg bakal kita hadapi adalah untuk kita....

viruspadu said...

semoga akak kuat dlm menghadapi semua dugaan dan cubaan dan rintangan untuk tahun 2008. amin.

Ziana said...

kak..
CONGRATS and all the best kat tmp baru...
(lupe nak wish sebenarnye..sowi!)

career and family is ur priority...
so just ignore all d'lalats...

follow ur heart kak!
:)

azry79 said...

Hi Kak Red...
Ala kak red, macam tak meriah je sambutan new year kali ni...dok kat balkoni je!!!! My suggestion, buat list tentang top 10 hal yang menjengkelkan ke?, yang memalukan kak red pada pembaca ke? Peristiwa yang mendebarkan ker...macam hidung bengkak masa kena terajang bila main futsal tu ker??? Hikss...hal-hal kelakar ker?...bla bla bla bla...Azry79

A f f e n d i O s m a n said...

banyak resolusi kau ye kak?
bagus bagus......

tapi aku, tahun 2007 ni laa antara tahun-tahun yang menyedihkan. but it's a great experience anyway!

budleee said...

well whatever makes you feel happy red mummy..

fame has its backdrops and we all see how it had affected you.

be strong

ummi yang montel.... said...

happy new year kak...

Red Mummy said...

tq all...

tq

ashterix said...

ekk cant promise not to fly :P

love u too honey!

Mrs. Sheikh said...

kak red, i love u two three four...hahahahahaha...

vangardx said...

one way communication? ala.. :(