Wednesday, December 19, 2007

Wee wee...

my son malu nak pakai ladies toilet, for him, as a big boy he has to use the men's toilet.



kat dunia yang penuh manusia bertopengkan binatang, yet binatang pun molek pekerti, unlike 'lalat'... i had to wait at the main door.



kejap2 aku bukak pintu gents, told him that aku ada kat pintu ni tunggu dia, aku rasa dia nak kencing pun cam tak selesa bila maknya kejap2 kuor masuk.



i dont care. u are my son.





few months ago, masa kat JJ maluri, Sirman pi mana tah, so si bujang ni nak membuang le pulak, degil x nak masuk ladies toilet, ngan org laki nye ramai lam toilet tu, aku suh dia pakai the first toilet. main door tak bertutup so aku ngan selambanya menunggu depan pintu cam jadi makguard. x ckp ngan jd makguard, aku cakap sekuat2 alam 'mummy tunggu kat pintu ni, mummy ada ni, mummy wait here...mummy mummy mummyy...............'


gentlemen yang ngah basuh tangan kat sinki pandang aku bukannya dah semacam tapi rasa nak tutup mulut aku ngan tisu kot.


i dont care. he is my son.

11 comments:

ironicgirl said...

haa..tu i setuju 110%.Lots of sickening ppls kat luar tu.Syaitan bertopengkan manusia..Luar je nampak baik...i rasa klu dia still leh pakai pampers..dah lama kak red pasang kan pampers..hehe..

MNN said...

good job!! well done!! :) he he.. malu abang.. :) biasa aah boys.. maner ndak masuk ladies.. :)

Ziana said...

dulik org nk kata ape kak..
janji ur son selamat!
skang nih bkn leh caya sgt.
:)

vangardx said...

ok la tu..sudah ade perasaan segan segan dgn prempuan..kira satu perkembangan yg normal la tu :P

besar dah anak mak..

Ceera said...

hahaha... lawak la kakred nie... =P

abang kan dah besar, mana nak masuk ladies, malu ooo...

Anonymous said...

kelako le u ni kak red!!!!!

penah gak terjadi kat i..tapi i lain ckit..i pegi kat JJ gak tapi i yg nak 'terbuang'..toilet JJ tau le sekecik alam..so i tinggalkan anak i kat luar pintu..sebab nak bawak masuk payah..anak i twins..kejap2 i jerit suh dok diam jgn pi mana2..bila kuar org sume tengok je..lantak la...yg hilang kang anak kita bukan dema..

sweethOneY said...

hehe..
kelakar lah kak red..
sure lah abg malu dok dlm tuh..mummy dia dok jerit2 kat luar :P
tp xpe..kang anak ilang kang sape nk bertanggungjawab, ye x?

viruspadu said...

agaknya sy nnt kalu dah ada anak lelakipun mungkin mcm akak, yelahkan risau

Moonlite said...

mmg slalu kalo boys g toilet ngan mamanya akan terpaksa rela lah mereka masuk ke ladies..
tp abang ni so shy2.. lg rela mummy nye nunggu kat depan pintu gent dr masuk ladies.. hiks.. :D

Ms_MER said...

mmg dh big boy la abang tu..dh shy2 nk masuk ladies..klu nofal dh besar pon sure sy pon jd cam kakred..very protective..

Naughty Babe said...

UITSS.. KAKAK MERAH!

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA..

;P