Monday, December 24, 2007

Oh Anak-anakku...




you do the mess


you clean up back




4 comments:

ita.itu said...

kak red, sedap la ngk sofa tu...kalo tido x nak bgn rasanye...brp rm tu kak?

Beruang Madu said...

hehhhh...baiknya mak merah niii... kalau anak aku si mira ngan merry tu yg wat sepah... aku hajar dia dengan sekehlogi jer... penangan satu satu...

Ziana said...

mak ai..
elok lak dia susun nye menatang2 tuh sederet..
:)

sabo kak!
:)

Red Mummy said...

ita ko tau kan lalat banyak lam ni, soalan2 camni mana aku leh jawab in particular, ko kena email aku ita oi. kang lalat sakit ati kalo aku sebut harga.

bang bear - kalo dema x kemas balik, mmg aku hangin, tp aku dah trained, pas main kemas, walau purata cara dia kemas buat ko sakit ati, but at least abang ada usaha la nak kemas, adik tu x leh arap, dia selalu ckp dia baby lg dia kecik lagi.

ziana - kononnya menatang2 tu tengok tv sama ngan depa. kannn