Wednesday, December 26, 2007

Miss me...

Tadi lunch sy jenjalan sengsorang ... singgah sana.. singgah sini.. tapi kejap ajer.. pastu bungkus makan kek opis.. kalau akak ada mesti sakan menyinggah..









.......ye kalo aku ada, Eclipse tu aku terjah dulu...

5 comments:

mikaounik said...

ohhh cik bunga sorang2 berjalan..
siann..siann...

TJ said...

akaq red, selain dari tambah beg tangan merah, apakata ko tambah reket skuasy merah gak .... wilson K factor, ada yg warna merah ... cantik siot ... aku tak minat skuas, kalau tak aku dah beli .... ko beli la ek ... bila ko nak beli tu ajak aku sekali k ... aku suka tgk org sopping beli reket .... http://www.holabirdsports.com/cgi-bin/product?product=300312

Red Mummy said...

mika - nak temankan ke?

tj -ha nanti aku beli ler..ko part ms bunga nye entry je br ko bagi komen kan wpun tak berkaitan ms bunga....

taun depan la aku beli, dah lama x turun gym la babe, jan kena start balik engine.

mikaounik said...

hehe..kalo klcc tu sebelah shah alam ni mmg saya teman kan..leh ari2 jumpa ngan akak...

kak cuti sampai biler

Red Mummy said...

aku cuti sampai nxt year hehehehehe

bukan temankan aku la, temankan msbunga tu