Thursday, December 13, 2007

Our Wed dinner...



abang frame adiahkan last toy for the kids from his shop. FOC. apa ke namanya, alah yang ada dadu, kira2 and then ada tangga ada ular tu lah.




i dont feel like eating at mom's hse, so aku ajak kids dinner kat this place, nxt to barn lanai. sedap!! dah 2 kali aku datang, i just go for tomyam putih, and mmg lebih sedap dr barn lanai.


the dinner is served. ready to makan...






bila dah sampai sini, baru teringat aku nak ajak nana's family too. so nanti2 lah...dah lama aku x dinner ngan adik2 aku. my parents bukan makan luar nye type, time aku ngah makan pun dema ada kat masjid.




mother is so hungry, and kali ni aku makan pakai tangan, laju gila and licin. kids are still finishing, abang abih lepas aku and gegirl aku kena suapkan coz she s very the slow.




the waitress tanya aku ni dok kat VA ke...mana suami akak, dulu selalu nampak kalau kat swimming pool kat mana2 berempat.







hoi!





arini jer sampai 2 org tanya!!!




7 comments:

mikaounik said...

huuuuu...
sirman kena pulang dgn kadar yg segera...

kak merah..
byk kan sabar...
ramai prihatin ngan akak nie..tu sbb ramai yg tanya mana suami akak..sabar kak..

Ziana said...

kak...
camne laa org x tanye..

slama nih bekepit jek..
if not with kids...
akak sure berdua ngan sirman..
kan?

so incik sirman..
cecepat siap kan keje kat sane tuh..
ramai bebeno tanye incik sirman nih :)

eiza said...

dam ular namenyer..hehe

A Z R A said...

snake and ladder kak red....

Miss Nazla said...

dam ular nama nye hehehe

Jelly said...

nasib baru 2 org jerk tanya.... akak rasa kalau dlm sehari 3 org tanya red buh jerk la rantai tuleh "LAKI WA KAT HOUSTON OK!!!!!"

Ms_MER said...

itu menunjukkn gak kak red n family adalah sgt pemes..suma org kenai