Monday, December 31, 2007

Tidur la sayang...



They went to sleep a bit early tonite, but before midnite depa bangun le pulak. Little diva had a bad dream i guess. no actually she miss her dad so much. Nyebut2 panggil daddy, aku bagi le gambo pujuk dia. Kesian sangat, rindu betul dia ngan apaknya. Dalam kitorg bertiga, dia lah paling 'fragile', she s the princess to her dad, sabar ye sayang...x lama je lagi nanti daddy balik.



Pastu dia x leh tido dah, at 1am dia mintak main YM. well, dia suka main YM chat ngan dad dia but bukan dia geti naip, she just love wt the Audibles icon in YM msgr. gelak2 dia dengo icon tu bercakap.



Mata aku pun degil x leh nak tido gak, so aku layan la dvd, abang play wt my phone. kol 130 pagi dedua lapar, maknye pun sama, aku panaskan balance chicken n nuggets yang aku goreng petangnya lam mwave, n dok tetiga melantak.




Kalao sampai dah nak keje pun mata aku payah nak tidur, haruslah anak2 bangun lambat pi sekolah nanti ni.

10 comments:

muadzlife said...

ala ciannya dia terkenangkan apaknya..
sama le ngan anak ai yg bungsu tuh...sikit2 nangih malam sebut nama bapak jer...
sabooo

mikaounik said...

lorrr cian kat gegirl...
rindu bonak dia kat apak nyerrr...

kak,esok make sure abg & gegirl tido awal...rabu daa nak sekolah....



uwahhhhh jalan jameed kembali..

Umi Mia said...

kesian gegirl....I ni pun kena ubah time tido dah utk si Mia...asyik ngikut mak bapaknya tido lambat...payah bebenor...

ita.itu said...

sian nye ngk gegirl tu kan..mesti rindu la tu..kak red kira terer la gak dok umah ber3 kan..kalo sy penakut habis..

Ziana said...

siannye gegirl..
sayu jek tgk di hug pic tuh..

haaa maksu..
camtuh laa shasha mase maksu xde..
tp x bgtau maksu pon
:P

errrr...skolah dh nak start ek?
tu aaa mika!
jln jemmmmmmmmmmmmmmmmm!
x suke!
:(

Being Normal said...

ala k red...this entry really meruntun jiwa...

Beruang Madu said...

tapi kan lama dulu aku ada kawan yg maknya ada doa yg mak dia dah bacakan kat kepala dia.. entah apa lah doa tu, tapi kalau dah dibacakan tu... kalau ko tido berapa lambat sekali pun akan bangun ikut time yg ko dah set kat doa tu.. macam timer pulak...tapi ada lah..cuba tanya orang lain kalau tahu..

Mrs. Sheikh said...

sabar ye gegirl..
esok dah thn depan..
ertinya apakmu makin hampir untuk
balik... :)sayang gegirl..

flinty.farah said...

awww... pity little gegirl..
en.sirman cecepat ler balik..
anakanda dah rindu tu.. sedih plak nengok gegirl dok nangis sambil peluk gambo. huwaaa :'(

Red Mummy said...

well actually she knows the father is odw back home already

just that she cant wait for it, x sabar sgt, tu yang jap2 bangun dok panggil daddynya mmg dia rindu sangat.

mlm tu gak aku dah basuh baju2 sirman yang dia tinggalkan b4 he went off dulu