Monday, December 10, 2007

Pindah lagi...

As u all know, i m leaving the place. I m gonna leave my current office. But aku x reveal yet, where am i going, when and w w w bagai lah.


So this is my new workstation, for the next 2,3 months. I m gonna work from this area till we settle down our permanent office somewhere.


I just moved my family photos there. Pelan2 la kena buat, banyak yang aku nak kena bawak balik umah, shread pun ye and give away pun ye jugak. I m gonna sit here officially by next week.


These are my sports attire. Penuh satu wardrobe rupanya. Remember, I m so active sportslady, dah berbulan aku tak turun gym, end of this month ada game, kompem pancit!! Aku transfer into the big paperbag, malas nak letak lam cupboard, at the end kena pindah lagi.



My new workstation tak best, yang current one ni jugak best tip top. But due to the promotion and someone needs to sit at my place, i have to move on.






8 comments:

Beruang Madu said...

Kalau station ko tak best..tugas ko lah jadikan dia best sampai semua orang nakkan station ko yg baru tu... hehehehhe berdebar-debar 17hb masuk company baru...

mikaounik said...

ermmm..saya sebenarnya tak berapa paham pasal akak nak pindah² nie...tp xper laa..saya sabar tunggu entry² yg seterusnya

Red Mummy said...

ko nak pi mana 17hb?

ikut ikut..

eh x nak lah...

aku bahagia di sini...hikss

mika - x yah paham, one day nnt ko paham. aku kan suka cite slow2...

Ziana said...

byk gile brg akak!!!
sy pindah pon berangkot skit2
:)

Mrs. Sheikh said...

ermmm..mika aku pun tak paham..
tp yg aku tau kak red naik pangkat..
pindah randah yg penting gaji naik eekkkkkk:)

ZeMMs said...

bestnye pindah keje.. ni yg buat rasa cam nak tukar keje gak ni :P

Beruang Madu said...

aku baru pindah company baru... ex bos yg ajak join dia. dekat benor ngan umah...taman sg besi..so kalau lapar aku lari balik umah, kalau mira demam aku bawak gi kelinik dulu...

aku kalau boleh nak kerja kat VA ni jer, bukak gym ker, jadi cikgu kindergarden bwh tu ker atau bukak spa kat bawah tempat akak tu bukan salon...harus kena mandram!!!

mikaounik said...

ooohhh naik pangkat..
jadi boss beso² erkkk


congratulations ...cayunnkk~