Sunday, December 09, 2007

The baby is sick...




Baby Khyre demam, demam cucuk. Sian dia...Thank you to cik paparazzi, madam Gegirl for the photos.

Baby Khyre is the youngest in my family, so everytime budak2 2 org tu mintak adik, kitorg serbu je umah nenek....

One day, aku nak kidnap si kecik ni lepak VA wtout his parents, provided dia dah tak menyusu badan la. just wanna test my skill back..


16 comments:

Ziana said...

alahai siannye baby...
get well soon Khyre!

setuju!!
test skill..
if lulus...
leh tambah sorg lg kan?
kan kan?
hehehe.........

ashterix said...

i'm ok with new adik
i mean our own ;P

sapa sokong saya?

Nadh said...

Ngeh ngeh ngeh.

Hands up, legs up!

ME! Lol.

Anonymous said...

saya :)

AmY-AdLi said...

absolutely agree !! =p

awin said...

Yeaaa betul tuuuu buat pe test skill je, yang betul2 la kak...

Red Mummy said...

yang menyokong mmg le ramai

bih tu kang bila pakcik tu travel

aku la yang kontang kanting buat semua

tu psl nya...

muin said...

Sokong dua2..eheh

Myasefia said...

Alah sian baby... Abg sirman, sy sokong. Hehe. Ampun kak red! Btw k red, sy mbaca blog ini dr starbak alamanda. Kan betul sy dh fanatik redmummy nih! Yada yada..

Beruang Madu said...

gini lah dik non - apa kata amik anak angkat jer... ramai yg terover kat luar tu, dari buang kat masjid baik buang kat VA.. ko pun dan tutup kilang kan??

pasal jada anak tu cariklah lagi bibik yg dah balik tu...

huwaaaa...bibik aku pun dah kahwin lagi...!!!

cik nanie said...

sy pun sokong encik sirman!

awin said...

To ziana, ko jangan sibuk ok, ko pun kalau nak sila kahwin cepat ok..

Mrs. Sheikh said...

mr sirman..i sokong la u sebab i want to see kak red pakai baju peknen..

Pato & Pearl said...

Your motherly skill memang lah tip top cam ni..hehe.."kidnap" si kecik tu i think that baby will be at bliss lepaking at VA...hehehe

Pearl (lama betul tak singgah...hah..ni malam solo night..siaplah blog blog ku singgah...)

A Z R A said...

to test your skill? are we looking @ more lil 'abangs' and 'gegirl' laterrrrrrrrrrr????hehehehehe....

sinagamerah said...

huhuhuhu...hint2x kat Sirman le tuh!!!!! Sirman, balik le cecepat, Kak Red dah meroyan dah nih...hahahahha