Sunday, December 30, 2007

Soksek...

To my readers, saya minta maaf, saya tidak dapat melayan semua YM Messages yang datang....terlalu ramai, i cant concentrate to chat with all of you.


The priority is always to chat wt Mr Sirman, 2nd goes to my frens yang aku kenal di alam realiti.






5 comments:

Beruang Madu said...

heheheheeee... periuk kata belanga hitam tapi dia sendiri hitam... no further comment... takder tauliah nak comment orang lain...

Ziana said...

wahhh...
gossip cik kiah and cik bedah!
:)

skang nih dah moden kan?

tayah gossip dpn pagar...
tgh sidai kain..
sume drama2 tv skang dah xleh pakai..gossip tradisional..
hehehehhe

Red Mummy said...

bang bear - rahsia lam kain jgn dijaja..opsss

ziana - x main dah tepi pagar wpun umah aku ngan abang bear/shah sebumbung...

mad redo1 said...

itu yang aku maleh kacau nkao tu kan? dah tahu nkao mesti sibuk je... tapi YM aku sentiasa sahaja bersedia... hehehe...

Beruang Madu said...

tapi dia akda blog kan... tanak masyhurkan ker blog dia tu... kaki kaki tolong hentam ada jugak kat sini..kan ziana kan...