Wednesday, December 26, 2007

Y??

some ppl are busy wt their love life, so tu pasal korang x nampak sipolan kat sini.


some ppl are busy wt their misunderstanding judgement, tu pasal anto YM bukan2


some ppl comes to my blog not bcoz to give comments but to read my story, so why does it matter you???


some ppl claimed they are busy, superbuzy, bih aku ni x busy ke??


tazkirah arini. aku nak pi masak la...

10 comments:

garfu said...

kak red,
saya ngunjung blog ini saja suka2 baca pasal gegirl ngan abang... hehehe.....

Ziana said...

nih nak amik mood b4 masak ke ape nih??
siap tazkirah bagai...
hehehehe

mikaounik said...

kak
masak per tue

babyarisha said...

tul tuh..
y ek?
setuju gn 4 ayat² tersebut. specially part YM tuh..
baby pun terkena.. 2 psal ade entry mulot longkang. wakaka..

aRa said...

I visit ur blog coz i suka kak red nye smngt...I've been a failer sblm ni..ckit sebyk kak red bg i semngt to carry on..

U teach me not to look down on myself..

Thank's kak..I really appreciate it..

f.i.f.t.h said...

kak..

saya nk tmbh bg pihak saya sendiri...

______________________________________

some ppl berjanji itu ini bagai but at last..
tggu punye tggu..HABUK pun tarak.Ceit!!!!
_____________________________________

sekian..terima kasih.

Jie said...

OOO kak..ko jeles aku g mandi air terjun semlam..sedangkan ko kena g pasar..kena masak² ye..muahahaha...

nak buka sekolah ni....bz la kak oooo..

Lily.Lulu. said...

aaaaaa ...
what ever it is .. i still remember u my dear sister ...

sorry kalo ada buat salah silap sempena nak tahun baru nih

:D
ngeee


muah muahhhhhhhh

Beruang Madu said...

hah...aku dah agak... dalam seminggu mesti ada kisah lalat dan langau ni... ko kena tau bahwa miss world, miss universe dan diva diva seangkatan ngan ko punnnn selalu kena ganggu ngan lalat.. jangan sedih yer..

Red Mummy said...

vavavavava....

itu lah tazkirah kawan2 aku

bila la nak kuor bersoping ye..