Tuesday, December 25, 2007

Visit from the sister...

punya la banyak gangguan phone calls n sms arini cam aku lak yang sambut Xmas. First was from the husband did a wake up call from Texas, coz i tot to go out early in the morning today.


then from Nana my sister nak datang umah coz umah BTR takde air (AGAIN???), nak basuh baju bagai.


Then my dad called tanya cucu2nya specially abang, kes aku kan cuti dah lama benor le dia x jumpa fav cucu nya itu.


tak masuk sms wishing merry xmas bagai...halohaaaa!! Yes Vern, Merry Xmas to you too darling, get yr pressie from the Santa.

dengan YM terkejut yang buat aku panas ati. Isk...iskk!!!


So ni first time cucu termuda lam my generation came to my house. Baby Khyre ngah lena tido, itupun lepas nangis kuat nak kan boyan. Hello, umah makcik ko ni mana ada boyan, semua aku dah sedekah kat sepupu sepapat ko termasuk kat ko sekali.



Oh that's our gift to Nana for her new baby born aritu, a stroller. beso gedabak rupanya. BTR area tu selalu la ada problem takde air, bulan ni je dah bape kali, pagi takde, petang baru ada. Sapa ke Tok MP kat sini ye..oh Datuk C tu ye...hem, alangkan aku dah benti ngan Datuk Seri je, kalo idak...



lepas cuci 3,4 trips baru le dema balik. Siap bawak bekas kain baju merah aku lagi tuh. Gegirl ikut dema, she s closed to her uncle auntie ni, n Nana lak just came back from Kelantan raya kat sana belah suaminya, haruslah gegirl rindu bangat nak mengempet.


Means i can go out jalan2 dating wt my boy. Ke mana ye kita nak berjalan bang. Abang ajak aku pi beli sayur ikan ayam bagai, he complaint aku dah lama x masak. As u wish, let s go darling!

Now please excuse me, ai nak ke pasar ye.



3 comments:

budleee said...

my friend who lives in BTR face the same water problem

tapi dia teruk sikit, he rent house, got no water tank..

so no air, no mandi...

Ziana said...

alahai...
tiut tiut nye baby itew!!!

eh pi deting ek?
kelasss deting ke paso :)

pu3nemo said...

comel bby itu..
p/s: bila mummy nk tmbh bby lagi ni? =p