Saturday, December 29, 2007

Gunting dalam lipatan...


The Lancome in the box, is the latest gift from a fren, he or she wants to remain anonymous. Thank you fren, i appreciate so much.


Anw, i wanna talk something serious today.

I found out, some people come to my blog and be nice to me but when they go back to their blog, they make one bloody entry bout the 'issue' that i talk. u know?


Contoh gini: dia baca entry Perfume hari ni, dia bagi good comment dalam entry Perfume, and dia pi balik kat blog dia, and condemn aku gila2 indirectly bout the Perfume's entry. U got me?


Sungguh la gunting di dalam lipatan.


How do i know? No need to know the details but aku dah tangkap few entries bout my entries yang dia put in his blog.


N due to that, i put him and her into Lalat's label.


** aku tau kang japgi ramai le anto email nak tau sapa sipolan itu, i will not entertain yr question. Tocey.






15 comments:

Yatie said...

biorkan luncai terjun dgn labu2nya

Lily.Lulu. said...

sape lah si polan itu ..
ish ish ...

Ziana said...

ade gak lg yg x pueh ati tuh..
kan dh dpt 'title'..

Red Mummy said...

seorang yang very the gunting!

mikaounik said...

sungguh kejam skali...
naper laa masih ada manusia cam tue..kalo daa xsuka tak payah duk sibok² lagi...

manusia..manusia

Moonlite said...

haah la kan.. pesal tak tau lah.. ish3... org sakit mental kalo dilayan dia makin suka.. abaikan sajork minah2 n awang2 yg suka menggunting2 dlm lipatan tu...

Mrs. Sheikh said...

baca je la kan..
hampas tul

~eiyra~ said...

mungkin dia takde idea nak memblog kot.. or mungkin dia takde keje lebih baik kot.. hehe.. nway ni pes taim saya.. harap sudi berkawan.. ;)

Heartless Devilish said...

manusia nih memacam..
aku pun jadi makin tak paham..
nak kata dier makan gunting..takkan kot..
dier makan nasi cam kiter gak..
tp persal ar pe'el lalats tuh gitu?
tak cukup perhatian is it?

A Z R A said...

isk....ada gak eh orang cam gini? come on people get a life!

flinty.farah said...

this is the turn down of being a diva where people talk nice in front of u but then talk shit at your back. these people are nothing kak red, they are just plain jealous. screw them.

Red Mummy said...

one thing bout me, if aku x tau aku x kisah

tp kalo ada yg menyampai
kalo aku dpt tangkap kau

tu le yg payahnya

jd modal lam blog lah

hallo cik gunting, if u hv nothing to blog, keep yr mouth shut, jgn gunakan entry aku utk u look so up pulak!

tentangseseorang said...

akak....biorkan jer. GOD knows kan?

Ms_MER said...

lalats dh tadak modal nk crita lam blog dia, entry kak red dia wat modal la tuhh..dkt nk new year pon x insap lagikk

Jie said...

sik bek aku tak pakai POORfumes..ha ha ha...original bau!

....aku tataulah perfumes tu boleh ke idak wangikan hati dia..ha ha ha